Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek tényleg létezik a...

Szerintetek tényleg létezik a koronavírus?

Figyelt kérdés

Eléggé valótlannak tartom a jelenlétét a hónapok lezajlása alatt, kezdek attól tartani, hogy csak egy egész kitaláció ez az egész, emellett egy magyar emberről se hallottam a környezetemből, akik koronavírusos lenne, vagy éppenséggel abban halt meg.

Ha létezik, és tényleg olyan könnyen el lehet kapni, mint ahogy azt az egészségügy állítja, akkor M.o-n kb. több tízezer fertőzöttnek kéne lenni. De ez csak az én véleményem.

A koronavírusnak olyan szaporodásnak kéne lennie, mint a macskáknak, csak az évek helyett heteknek kellett volna eltelnie... Itt a példa, az évek helyett hetet kell nézni: [link]

Ha olyan könnyen el lehet kapni, akkor az 1. hónap alatt M.o-n kb. 20 ezer fertőzött lett volna, amikor még nem voltak korlátozások.

Így három opciót tudok elképzelni:

1. Nem létezik a koronavírus, csak a világgazdaságot akarták legyengíteni, ami sikerült is. (Pont a világ legnagyobb termékgyártó országában indult el... nincsenek véletlenek)

2. Az állam eltitkolja a valós fertőzöttek számát, hogy ne keltsenek pánikot az embereknek.

3. Olyan enyhe tünetei vannak a fertőzéseknek, hogy az emberek észre sem veszik, hogy világjárvány betegségben szenvednek.

Lehet, hogy ez a három összefüggésben van mindennel, azonban az igazságot szerintem soha nem fogjuk megtudni.

2020. máj. 2. 09:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
74%

" És elárulom, hogy nincs olyan ember a Földön, aki kitudja bírni 8 órán keresztül szájmaszkkal."

Az operáló orvosprofesszorok akár 12 órás műtétek alatt is folyamatosan viselik. És mégsem ment tönkre az agyuk. Nem az hisztizik, aki maszkot hord, hanem te.

A gyenge értelmi képességűek szoktak habzó szájjal fröcsögni, hogy "hááá mi van mááá bameg??"

[link]

Én a szaporodást is minimum érettségihez kötném, és máris nem lennénk annyian.

2020. aug. 27. 14:26
 32/62 A kérdező kommentje:

31: Ott vagy és látod közben azokat a professzorokat, vagy esetleg közéjük tartozol? (Mert tudod, szoktak közben tartani MINIMUM 20-25 mp szünetet.)

Már megtapasztaltad milyen érzés az oxigénhiányosság? A folyamatos szájmaszk használattól igenis oxigénhiányos tüneteket von maga után!

Honnan tudod hogy létezik? Ismersz személyesen olyan embert, aki átélte?

Ha már olyan okosnak gondolod magadat, akkor azt is tudhatod, hogy ezer egymillió olyan betegség van a környezetünkben, ami sokkal ártalmasabb a covidnál!

Nem vagyok egyedül, inkább pont Ti vagytok kevesebben!

(UI: ne higgy el mindent, amit a média akar neked üzenni, mert csak megfélemlíteni akar Téged)

2020. aug. 27. 15:03
 33/62 A kérdező kommentje:
+ (szüneteket)
2020. aug. 27. 15:09
 34/62 anonim ***** válasza:
32%
Iszonyú butaságokat beszélsz kérdező. Nem leszel oxigénhiányos maximum úgy érzed. Ez csak egy kellemetlen érzet. Én szemüveges vagyok, ptxes és pánikbeteg ha én fel tudom venni a maszkot akkor te is. Ez egy hiszi. Édasápámat a szívével műtötték végig az evést leszámítva maszkban kellett lennie a kórházban. Amíg az intenzíven volt az ujján ott volt az oxigen színt mérő ami 97%ot mutatott. Szóval nem volt a maszktól oxigénhiánya. Én is jártam pár hete kardiológiai vizsgálaton ahol szintén maszkban kellett lenni ffp2es volt rajtam. És az oxigén színtem 99% volt. Én is fulladok mikor felveszem de ha odafigyelsz és nem kapkodod a levegőt ezt a rossz érzést le lehet küzdeni pár perc alatt. Oxigenhiányt mint írtam nem okoz és ha rendesen felhúzod az orrodra akkor a párasodast is meg lehet akadályozni. Úgyhogy másokat kábíts ezzel a marhasággal. Kényelmetlen oké de ez van most semmi bajod nem lesz tőle ha nem tetszik keress olyan munkát ahol nem kell maszkot hordani. Maratont nem jó ötlet lefutni benne de hétköznapi tevekenységnél nem jelent gondot. Szerinted az orvosok 4-5 órás műtéteket hogy tudnának kivitelezni oxigénhiányos allapotban? Nem kell kitalálni mindenfélét mert neked derogál a maszk viselés.
2020. aug. 27. 15:22
 35/62 A kérdező kommentje:

Eddig is voltak ugyanúgy betegségek a környezetünkben, mint mindig. Előtte se húztunk maszkot (pedig veszélyesebbek azok a vírusok), most se kéne. Amikor influenzajárvány volt, akkor se kellett maszkot húzni. Eddig is voltak az influenzában is elhalálozások, most a covidban is van és mind a kettőben lesz is...

Most csak azért vannak az óvintézkedések, mert ismeretlen a számunkra. Ennyi az egész. (persze, hacsak nem halandzsa a járvány)

2020. aug. 27. 15:22
 36/62 A kérdező kommentje:

34: A te apád oxigénmaszkot kapott!

Plusz a te maszkod (habár nem tudom hogy hogyan sikerült beszerezned) szűrőberendezéses, ami nem mondható el a hagyományos, textilmaszkról!

2020. aug. 27. 15:27
 37/62 anonim ***** válasza:
75%

"Mert tudod, szoktak közben tartani MINIMUM 20-25 mp szünetet."

Csuklóig véres kesztyűvel hogy a fr@ncba nyúlnék a maszkhoz? Az izzadtságot is asszisztens törli, hogy ne csepegjen a BETEGBE.

A maszkot TILOS levenni, mert a beteget védjük, hiszen megnyitva már nem olyan, mint amúgy. Ha már bemosakodtál, a kezeddel se babrálhatsz összevissza.

Én egy bolti eladóval nem fogok vitatkozni, de ez más vírus, mint a régiek.

Komoly szív- és érrendszeri szövődményeket okozhat.

Lehet, hogy te el tingi-tangizol nyugdíjig a Coop-ban, de a fiatal 30-40 éveseknek nem szívbetegen kellene leélni az életüket. Mert bizony már őket is fertőzi.

2020. aug. 27. 15:32
 38/62 anonim ***** válasza:
68%
Sima orvosi maszkban volt az apám. Nem kapott oxigenmaszkot hol olvastad ezt? Minden nap bejártam hozzá a saját szememmel láttam a maszkot is ami rajta volt meg az oxigén színtjét is amit a gép mutatott a feje felett. Úgyhogy ne magyarázzal baromságokat. És képzeld kibírta pedig több mint egy hétig volt a kórházban egesz nap maszkban. Az ott dolgozó nővérek úgyszíntén! Az ffp2 maszkomat a rossmannban vettem, maga a maszk szűr. Nincs benne szelep. De megnyugtatásul apukámon ugyan olyan kék kórházi maszk volt mint az ott dolgozó nővéreken. Minden nap adtak neki egy újat. Egy rinyagép vagy. Ez a vírus meg nagyban különbözik az influenza vírustól és bizony jó lenne minden télen horadni a maszkot zart terekben mert nekem pl influenzától lett ptxem nem vagyok krónikus beteg. És ez veled vagy barmelyik fiatallal ugyan úgy megtörténhet pl a covidtól ami a tüdőt támadja. Tudod okos ember a más káraból tanul az ostoba meg a sajátjaból vagy abból sem.
2020. aug. 27. 15:44
 39/62 anonim ***** válasza:
68%
Ja bolti eladóként nem kéne okoskodni :D menj el tanulni egy kis biológiát.
2020. aug. 27. 15:47
 40/62 A kérdező kommentje:

Szóval, én nekem is olyannak kell lennem, mint egy műtétet végző orvosnak?

(Bla,bla,blaa) Ez már rizsa. Fogalmad sincs, mit csinál egy orvos műtét közben, akkor meg miért vagy felháborodva? (egyébként, ez egy sz@r példa volt)

Kövessed a kormány törvényeit, egyéni döntés úgy, mint az én véleményem (mellesleg, nem vagyok egyedül).

Majd meglátjuk, hogy vajon meddig fog tartani ez az egész (mert ugye a titoktartási szerződés valóban titok).

De az fix, hogy engem olyan oltószerrel nem fogom magamat beoltatni, amit nem is ismerek.

38: nem ismerlek, ezért nem tudom, hogy igazat mondasz-e (mindketten tudjuk az igazat). A műtétkor CSAKIS kizárólag oxigénmaszkban történhet, főleg a szívműtéteknél! Ne viccelj már, légyszíves, mert a keresztapám műtéte után látogatásakor is csak oxigénmaszkban lehetett.

De tudod nem is értem miért törődök az ilyen emberekkel... Tőlem szex közben is húzhatjátok. :D

2020. aug. 27. 15:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!