Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek tényleg létezik a...

Szerintetek tényleg létezik a koronavírus?

Figyelt kérdés

Eléggé valótlannak tartom a jelenlétét a hónapok lezajlása alatt, kezdek attól tartani, hogy csak egy egész kitaláció ez az egész, emellett egy magyar emberről se hallottam a környezetemből, akik koronavírusos lenne, vagy éppenséggel abban halt meg.

Ha létezik, és tényleg olyan könnyen el lehet kapni, mint ahogy azt az egészségügy állítja, akkor M.o-n kb. több tízezer fertőzöttnek kéne lenni. De ez csak az én véleményem.

A koronavírusnak olyan szaporodásnak kéne lennie, mint a macskáknak, csak az évek helyett heteknek kellett volna eltelnie... Itt a példa, az évek helyett hetet kell nézni: [link]

Ha olyan könnyen el lehet kapni, akkor az 1. hónap alatt M.o-n kb. 20 ezer fertőzött lett volna, amikor még nem voltak korlátozások.

Így három opciót tudok elképzelni:

1. Nem létezik a koronavírus, csak a világgazdaságot akarták legyengíteni, ami sikerült is. (Pont a világ legnagyobb termékgyártó országában indult el... nincsenek véletlenek)

2. Az állam eltitkolja a valós fertőzöttek számát, hogy ne keltsenek pánikot az embereknek.

3. Olyan enyhe tünetei vannak a fertőzéseknek, hogy az emberek észre sem veszik, hogy világjárvány betegségben szenvednek.

Lehet, hogy ez a három összefüggésben van mindennel, azonban az igazságot szerintem soha nem fogjuk megtudni.

2020. máj. 2. 09:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
74%

Bedurcizott.. istenem:D

Pedig normálisan akartam volna beszélgetni egyet:(

2020. aug. 28. 10:09
 52/62 anonim ***** válasza:
73%
szval akkor provokátor vagy, és efféle vitákba vagy hajlandó belemenni, nyíltan elismered?
2020. aug. 28. 10:12
 53/62 A kérdező kommentje:
Nem vagyok provokátor. :)
2020. aug. 28. 10:13
 54/62 anonim ***** válasza:
25%

A szüleid kétlem, hogy ezt az oldalt olvasgatnák de van az a mondás is, hogy az alma nem esett messze a fájatól :D

A tanév pedig még nem kezdődött el. Eddig még bolti eladó voltál most hírtelen visszacsusztál az általánosba vagy a gimibe? A szünteben a tanáraiddal összejártok kollektívem gyakorit olvasgatni? :D Meg rendszeresen beszámolnak nyári szünetben a diakjaiknak mikor és hol vettek fel maszkot :D Kicsit belekavarodtál a hazudozásba kisfiam. :D

2020. aug. 28. 10:31
 55/62 A kérdező kommentje:

Látták, mert megmutattam a szüleimnek, nagyot nevettek Rajtatok. Szerintük nem érdemes ilyen városi pojácákkal foglalkoznom.

Képzeld, ezen a héten találkoztam a szakmai tanáraimmal, o.főnökömmel és az osztálytársaimmal, mert megbeszéltünk egy időpontot az iskolakezdés előtti konzultációra.

Elmondtuk a tapasztalatainkat, véleményeinket, mindenki meghallgatta a gyak. hely élményét. Ugyanígy a tanárok véleményét is meghallgattuk.

A tanároknak is megvan a véleményük.

Bolti eladó is vagyok, tudtommal be vagyok jelentve a gyakorlati helyemen és kapok is rá pénzt. Szakközépiskola, nem pedig gimi, általános iskola, megnyugodhatsz. :)

De hiába is magyarázok, úgyse fogod elhinni, akkor meg lényegtelen.

2020. aug. 28. 10:42
 56/62 anonim ***** válasza:
25%
Érdekes, hogy másokkal próbálod igazolni magadat. :D jól érzed te a tudásod és az élethez való hozzáallásod elég kevés ehhez. Remélem kinövöd. Az általad "városi pojácaknak" titulált emberek pedig felnőttek, több diplomával, esetleg szakirányú végzettséggel és egészségügyi munkában való tapasztalattal. "Anyuci meg a tanárnéni azt mondta" :D közröhej. Kamusztori provokátor.
2020. aug. 28. 10:53
 57/62 A kérdező kommentje:

A tanárok a szájmaszk használat ellenzik, azt egy szóval se mondtam, hogy nekik megmutattam a kérdésemet. :D

A véleményüket kérdeztem. Megkaptam. Ugyanúgy, mint Tőled, csak pont a fordítottját. Ne hidd azt, hogy igazoltam magamat, mert ez nem így volt. Véleményt kérdeztem. Nem pedig kész tények elé állítottam őket.

A kérdésem annyiból állt, hogy "létezik-e a koronavírus?", viszont most már ott tartunk, hogy kamusztorigyártó vagyok. Ha nem létezik, akkor semmiértelme húzni a maszkot.

Az egyszer használatos szájmaszk nem ér semmit (a réseken ugyanúgy kimegy a baktérium, mert nem fed jól és nem mindegy, hogy hogyan és hol használják), ezt még az orvosok is elismerik: [link]

2020. aug. 28. 11:06
 58/62 A kérdező kommentje:
+ használatát
2020. aug. 28. 11:07
 59/62 A kérdező kommentje:

És ezzel fejeztem be a kérdésem kommentelését. Ezentúl írhattok bármit, nem fogok reagálni. (meguntam és nem vesztem az energiámat ilyen okoskodó felnőttekkel, számomra röhej már olvasni)

További szájmaszk viselési életet kívánok Nektek!

2020. aug. 28. 11:11
 60/62 anonim ***** válasza:
21%
Ne válaszoljatok neki, akkor itt elhal a beszélgetés. Szegény unatkozik a kasszában.
2020. aug. 28. 11:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!