Szerintetek tényleg létezik a koronavírus?
Eléggé valótlannak tartom a jelenlétét a hónapok lezajlása alatt, kezdek attól tartani, hogy csak egy egész kitaláció ez az egész, emellett egy magyar emberről se hallottam a környezetemből, akik koronavírusos lenne, vagy éppenséggel abban halt meg.
Ha létezik, és tényleg olyan könnyen el lehet kapni, mint ahogy azt az egészségügy állítja, akkor M.o-n kb. több tízezer fertőzöttnek kéne lenni. De ez csak az én véleményem.
A koronavírusnak olyan szaporodásnak kéne lennie, mint a macskáknak, csak az évek helyett heteknek kellett volna eltelnie... Itt a példa, az évek helyett hetet kell nézni: [link]
Ha olyan könnyen el lehet kapni, akkor az 1. hónap alatt M.o-n kb. 20 ezer fertőzött lett volna, amikor még nem voltak korlátozások.
Így három opciót tudok elképzelni:
1. Nem létezik a koronavírus, csak a világgazdaságot akarták legyengíteni, ami sikerült is. (Pont a világ legnagyobb termékgyártó országában indult el... nincsenek véletlenek)
2. Az állam eltitkolja a valós fertőzöttek számát, hogy ne keltsenek pánikot az embereknek.
3. Olyan enyhe tünetei vannak a fertőzéseknek, hogy az emberek észre sem veszik, hogy világjárvány betegségben szenvednek.
Lehet, hogy ez a három összefüggésben van mindennel, azonban az igazságot szerintem soha nem fogjuk megtudni.
# 10
Olaszországot az igénytelenség csinálta ki, a Csáo Mámmá puszi puszi, meg a napi 3 doboz cigi két liter kávéval, meg a hónomalá csapom a pizzatésztát, mert meleg van a konyhán kezet meg csak este mosok lefekvés előtt.
7-es: amint mondtam, csak egy példa, hogy hány ember érintkezett volna "fertőzötten" a KORLÁTOZÁSOK ELŐTT. Csak egyetlen egy ember volt szükséges a lavina beindításához (aki a lappangási idő alatt is fertőz), egyetemista volt, tehát elég sok emberrel érintkezett, és akikkel találkozott, érintkezett közvetlenül vagy közvetetten (pl.:ujjlenyomat), akik érintkeztek az adott egyetemistával az is sok emberrel találkoztak és így megy tovább...
Ha egy egyszerű kézfogással, vagy egy érintkezéssel el lehet kapni a vírust már több tízezren kéne lenniük a fertőzötteknek, és én ezt az egyet nem értem..
Abban a formában, amit a média el akar hitetni veled, olyan formában egyértelműen nem. Illetve nagyon sok halálozás a nem megfelelő, túlzott orvosi beavatkozás okán következett be (kloroklin, gépi lélegeztetés), mert azt írta elő a WHO protokollja. Egyébként itthon 1-1 január alatt 5000 ember belehal csak influenzába, ez a szutyok pedig már 3 hónapja tart, és sikerült valami 300 halottat összehazudni úgy, hogy kb egy fejlövöttet is, ha benne van a COVID akkor a Koronavirusos halottak közé sorolnak.
Sokkal veszélyesebb a gazdasági válság, és az, hogy a krónikus betegeket hazaküldték meghalni, plusz az, hogy mérgezed magad a kötelező maszkhordással (kevesebb oxigén, több CO2 belélegzés, 0 higénia, több árához nyúlás, az esetleges baktériumok/vírusok, amik a maszkodon lehettek direktbe elszaporodnak. Szóval ez inkább egy olyan forgatókönyvnek tűnik szigorúan az én saját magánvéleményem szerint, aminek célja a gazdaság bedöntése, és az emberek minél magasabb fokú kontrollja. Itt kb mindenki önként mind le a szabadságáról, egy influenza alatti mortalitási rátájú vírus miatt.
11, lehet az olaszoknál a terjedésben nagy szerepet játszott, a habitusuk üdvözléskor, de nem igénytelenek.
Elég egészséges népség, nem nézném le őket.
Maximálisan egyet értek kedves 13-as.
Pontosan ez az én véleményem az egész járvány kialakulásánál. A varrt, házi maszkok semmit sem érnek, felháborító, hogy mivel hülyítik a lakosokat, elhitetik velünk, hogy a maszk fontos. Igaz, hogy az FFP3 maszk legalább szűrőberendezéssel van ellátva, de ilyet már nem lehet M.o.-n kapni már kb. 10 hete! Érdekes, hogy a "kedves" miniszterelnök Úr be tudott zsebelni egy ilyet.
Ha pl.: bemegyek az üzletbe, látom a sok kétségbeesett vásárlót házi készítésű maszkkal a fejükön azzal a tudattal, hogy így biztos nem kapják el. És a vásárlók 90%-a kesztyű nélkül megy be a boltba. Arra nem gondolnak, hogy a kezükkel lehet legtöbb baktériumot beszerezni? Kitudja, hogy az árut és a pénzt kik fogdosták előtte, és még ők érzik magukat biztonságban...
11es erdekes az olaszoknal a varhato elettartam es atlageletkor is messze magasabb mint idehaza. Ugy tunik a pizza mellett ahektoliterszam hasznalt olivaolaj es jofele vorosborok meg a szieszta es jokedv konzervalja oket. De hat ez a franya kitalapt virus meg jol megvicvelte oket.
Kerdezo: letezik ez a virus es kepzeld a nathat okozo virusok szama is kozel 400 huha...tudtad?
De ne aggodj, mas is van ugy mint te.
17
(Érdekesség: Tudtad, hogy én már kb. 8 éve nem kaptam el vírus általi megbetegedést, amiből több mint 400 féle van?
Megfázásom volt ez idő alatt, ha nem öltözködtem rétegesen fel, de annak semmi köze, hogy elkaptam valakitől vírusként!)
Ujjlenyomat általi fertőzés, szakadok! A vírus cseppfertőzéssel terjed, igen megmarad a felületeken egy ideig, de ez nem egyenlő azzal, hogy érintkezés útján terjed. Amúgy meg nem kell nyalogatni a kezed, ha taknyos kilincshez nyúlsz.
Túl van már tolva ez a téma! Nem kell Olaszországig menni igénytelenségért... Itthon is szét lehet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!