Hogy lehet elhinni hogy ez a koronavírus tényleg létezik?
Sajnos nem vagy vele egyedül. Az országban igen sok 1-2 magányos agysejttel bíró egyén létezik még rajtad kívül.
Így szoktak kialakulni a durva járványok.
Nézd, elhiszed vagy sem, igaz vagy sem, úgysem tudsz semmit tenni, mert a mai világ olyan mértékben teli van hisztériás-paranoiakeltő álhírrel, hazugsággal, hogy nem csoda, ha nem hiszed.
Egyébként a nagyfokú stressz ellen az ember sokszor reagál teljes tagadással (énvédelem).
Én elhiszem, hogy van betegség, még azt is, hogy egyes eseti súlyosak, nekem a tömeghisztéria ment az agyamra. A többivel már nincs energiám foglalkozni. Nem az én dolgom a megelőzés, az okoskodás, az ország vezetése, a járványtan. Betartom azt, amit kell, tudomásul veszem, amit rám róttak, de mást nem tehetek.
Legfeljebb még jobban utálom a denevéreket és a kínaiakat, ha túlélem ezt a Xart is.
“ nem rakott fel igazi haldokló betegről videót. ”
Te örülnél, ha a haldokló anyádat, apádat vagy akárkidet videóznák és közzétennék az interneten?! Ismered azt a fogalmat, hogy “méltósághoz való jog”???
Majd elhiszed,m ha te is elkapod.
Elmebeteg.
nem, nem vagy egyedül.
sajnos rengeteg idióta ember létezik, akik egy amőba szintjén mozognak és csak terhére vannak a társadalomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!