Szerintetek tényleg létezik a koronavírus?
Eléggé valótlannak tartom a jelenlétét a hónapok lezajlása alatt, kezdek attól tartani, hogy csak egy egész kitaláció ez az egész, emellett egy magyar emberről se hallottam a környezetemből, akik koronavírusos lenne, vagy éppenséggel abban halt meg.
Ha létezik, és tényleg olyan könnyen el lehet kapni, mint ahogy azt az egészségügy állítja, akkor M.o-n kb. több tízezer fertőzöttnek kéne lenni. De ez csak az én véleményem.
A koronavírusnak olyan szaporodásnak kéne lennie, mint a macskáknak, csak az évek helyett heteknek kellett volna eltelnie... Itt a példa, az évek helyett hetet kell nézni: [link]
Ha olyan könnyen el lehet kapni, akkor az 1. hónap alatt M.o-n kb. 20 ezer fertőzött lett volna, amikor még nem voltak korlátozások.
Így három opciót tudok elképzelni:
1. Nem létezik a koronavírus, csak a világgazdaságot akarták legyengíteni, ami sikerült is. (Pont a világ legnagyobb termékgyártó országában indult el... nincsenek véletlenek)
2. Az állam eltitkolja a valós fertőzöttek számát, hogy ne keltsenek pánikot az embereknek.
3. Olyan enyhe tünetei vannak a fertőzéseknek, hogy az emberek észre sem veszik, hogy világjárvány betegségben szenvednek.
Lehet, hogy ez a három összefüggésben van mindennel, azonban az igazságot szerintem soha nem fogjuk megtudni.
Vigyázz, nehogy gutaütést kapjál egy lázadó eladótól. :D
Remélem a való életben is kioktatod ezeket az embereket, biztos megéri a fáradtságot. :)
Sajnos az oktatás egy kaka:( Ilyen emberekre van szüksége az államnak, akik 8 órát lehúznak a gyárban/akárhol, de bezzeg pampogni van idejük, ezzel a mellékhatással nem számoltak. És igen, miattatok lesz drasztikusabb korlátozás (ha lesz). Állandóan lázadozni kell, tipikus magyar szokás. Majd biztos bevezetik a láz-adót :DD úgyis mérik mindenki hőjét.
Láttad, amit föntebb belinkeltek?
Nem értem értelmét, hogy miért kezdtek el veszekedni egy általatok szerint buta eladóval, hiszen a száj maszkellenzők csak buták lehetnek (kösz a bókot :) ).
Az én lázamat mérhetik, 8 éve nem voltam lázas. :D (lázasan még egyébként se mentem ki soha az utcára)
Ha nagyon szeretnéd tudni, 18 éves vagyok (igen, kamasz), eladónak tanulok, eladó diákmunkákat vállalok és ha már őszinteségrohamom van, a gyakorlati helyemen egyik eladó se húzza rendszeresen a maszkot (sőt, még a vásárlók se nagyon, ők is ellenzik). Faluhelyen. Városban szigorúbb a helyzet.
De hiába, úgy látszik, mi falusi parasztok visszamaradottak vagyunk a pesti, legokosabb tudósokkal szemben, nem lehet mit tenni.
Általában alacsony a vérnyomásom, köszönöm nektek, hogy visszarendeztétek a megfelelő tartományba. :)
Agyatokra megy már ez a sok stressz ahogy látom. Nem érdemes erről vitázni, mert ígyis-úgyis lesz covid ellenes és covid pártoló. (Lehet tippelni melyikből van több ;) ) Én már csak nevetni jövök ide :D
Szóval hiába próbáltok oktatni a kötelező szájmaszk használatról, ami szerintetek megvéd (általatok nevezett "alaptudás", hogy a maszk megvéd), mert lesznek ellenzők, bárhogy is akarjátok bebizonyítani.
Az egész családom és a barátaim is dühöng visítva a nevetéstől, amikor meglátja a Ti válaszaitokat. :D
De a tanárainknak is ugyanez a véleménye, úgyhogy biztos ők is idióták (ők se húzzák folyamatosan a maszkot kint), veletek ellentétben. :) Örülök, hogy rajtatok kívül mindenki marha, büszkék lehettek magatokra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!