Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek tényleg létezik a...

Szerintetek tényleg létezik a koronavírus?

Figyelt kérdés

Eléggé valótlannak tartom a jelenlétét a hónapok lezajlása alatt, kezdek attól tartani, hogy csak egy egész kitaláció ez az egész, emellett egy magyar emberről se hallottam a környezetemből, akik koronavírusos lenne, vagy éppenséggel abban halt meg.

Ha létezik, és tényleg olyan könnyen el lehet kapni, mint ahogy azt az egészségügy állítja, akkor M.o-n kb. több tízezer fertőzöttnek kéne lenni. De ez csak az én véleményem.

A koronavírusnak olyan szaporodásnak kéne lennie, mint a macskáknak, csak az évek helyett heteknek kellett volna eltelnie... Itt a példa, az évek helyett hetet kell nézni: [link]

Ha olyan könnyen el lehet kapni, akkor az 1. hónap alatt M.o-n kb. 20 ezer fertőzött lett volna, amikor még nem voltak korlátozások.

Így három opciót tudok elképzelni:

1. Nem létezik a koronavírus, csak a világgazdaságot akarták legyengíteni, ami sikerült is. (Pont a világ legnagyobb termékgyártó országában indult el... nincsenek véletlenek)

2. Az állam eltitkolja a valós fertőzöttek számát, hogy ne keltsenek pánikot az embereknek.

3. Olyan enyhe tünetei vannak a fertőzéseknek, hogy az emberek észre sem veszik, hogy világjárvány betegségben szenvednek.

Lehet, hogy ez a három összefüggésben van mindennel, azonban az igazságot szerintem soha nem fogjuk megtudni.

2020. máj. 2. 09:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
6%
Kedves bolti eladó évekig dolgoztam állatorvosasszisztensként úgy hogy van némi fogalmam mi történik egy műtét alatt léven nem egynél asszisztáltam. Az embereken végrehajtott műteteknél pedig még komolyabb előírások vannak. Nem sokat tudsz a szívműtétekről. Képzeld ez egy éren keresztül végrehajtott szívműtét volt ami során a szív beszűkült ereit nyitották meg és raktak bele egy stantet. Nem volt altatás sem és oxigén maszkot is csak az kap akinek rossz az oxigenszíntje. Mivel apámnak 97% volt nem kellett oxigen maszk. Az altatásos műtétek során pedig lélegeztető gépre kerül a beteg nem oxigen maszkot kap az arcára. Ma is tanultál valamit! Az oltást is utasitsd majd el mindenképp ha lesz a véven csak nyersz egy Darwin díjat :D
2020. aug. 27. 16:05
 42/62 A kérdező kommentje:

Vigyázz, nehogy gutaütést kapjál egy lázadó eladótól. :D

Remélem a való életben is kioktatod ezeket az embereket, biztos megéri a fáradtságot. :)

2020. aug. 27. 16:14
 43/62 anonim ***** válasza:
65%
Az állam titkolja a valós felrtőzötteket
2020. aug. 27. 16:14
 44/62 anonim ***** válasza:
71%

Sajnos az oktatás egy kaka:( Ilyen emberekre van szüksége az államnak, akik 8 órát lehúznak a gyárban/akárhol, de bezzeg pampogni van idejük, ezzel a mellékhatással nem számoltak. És igen, miattatok lesz drasztikusabb korlátozás (ha lesz). Állandóan lázadozni kell, tipikus magyar szokás. Majd biztos bevezetik a láz-adót :DD úgyis mérik mindenki hőjét.

Láttad, amit föntebb belinkeltek?

2020. aug. 27. 16:56
 45/62 A kérdező kommentje:

Nem értem értelmét, hogy miért kezdtek el veszekedni egy általatok szerint buta eladóval, hiszen a száj maszkellenzők csak buták lehetnek (kösz a bókot :) ).

Az én lázamat mérhetik, 8 éve nem voltam lázas. :D (lázasan még egyébként se mentem ki soha az utcára)

Ha nagyon szeretnéd tudni, 18 éves vagyok (igen, kamasz), eladónak tanulok, eladó diákmunkákat vállalok és ha már őszinteségrohamom van, a gyakorlati helyemen egyik eladó se húzza rendszeresen a maszkot (sőt, még a vásárlók se nagyon, ők is ellenzik). Faluhelyen. Városban szigorúbb a helyzet.

De hiába, úgy látszik, mi falusi parasztok visszamaradottak vagyunk a pesti, legokosabb tudósokkal szemben, nem lehet mit tenni.

Általában alacsony a vérnyomásom, köszönöm nektek, hogy visszarendeztétek a megfelelő tartományba. :)

Agyatokra megy már ez a sok stressz ahogy látom. Nem érdemes erről vitázni, mert ígyis-úgyis lesz covid ellenes és covid pártoló. (Lehet tippelni melyikből van több ;) ) Én már csak nevetni jövök ide :D

Szóval hiába próbáltok oktatni a kötelező szájmaszk használatról, ami szerintetek megvéd (általatok nevezett "alaptudás", hogy a maszk megvéd), mert lesznek ellenzők, bárhogy is akarjátok bebizonyítani.

2020. aug. 27. 17:24
 46/62 A kérdező kommentje:
+nem látom értelmét
2020. aug. 27. 17:30
 47/62 anonim ***** válasza:
32%
Akkor mi a jóistennek tedted fel ezt a kérdést? Rejtély. Biológia órán azért odafigyelhettél volna mert ennyi marhaságot életemben nem olvastam. Veled ellentétben az én vérnyomásom még mindig 90. Elkeserítőnek találom az ilyen mértekű emberi hülyeséget de dühöngjön anyád azon mit nevelt fel. :D
2020. aug. 27. 20:57
 48/62 A kérdező kommentje:

Az egész családom és a barátaim is dühöng visítva a nevetéstől, amikor meglátja a Ti válaszaitokat. :D

De a tanárainknak is ugyanez a véleménye, úgyhogy biztos ők is idióták (ők se húzzák folyamatosan a maszkot kint), veletek ellentétben. :) Örülök, hogy rajtatok kívül mindenki marha, büszkék lehettek magatokra. :D

2020. aug. 28. 07:59
 49/62 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, fiú vagy lány vagy?
2020. aug. 28. 10:04
 50/62 A kérdező kommentje:
Sosem tudod meg :)
2020. aug. 28. 10:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!