Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Olyan nagy dolog a homeopátiár...

Olyan nagy dolog a homeopátiáról kérdezők kérdéseit tiszteletben tartani? Vagy szerintetek itt kell kampányolni a homeopátia ellen?

Figyelt kérdés
Sokan kérdeznek tapasztalatokat. Erre vannak, akik nekikezdenek tudományos/áltudományos magyarázatokat adni. Biztos vagyok benne, hogy ha valaki homeopátiáról kérdez, vagy a gyerekének ad ilyen szert, UTÁNANÉZETT, tudja mit csinál. Nem vitát akarok nyitni - csak kíváncsi vagyok miért ilyen nehéz saját döntésként kezelni a témát? Vagy ti, kedves ellenzők - ugyanígy tesztek akkor is amikor valakit mondjuk dohányozni láttok?

2013. márc. 31. 15:56
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Már csak az a kérdés, kedves eü-s, hogy mit keresel itt az "elmebajosok" közt az alternatív gyógyítás címszónál, ha egyikkel sem értesz egyet?
2013. ápr. 4. 17:09
 32/55 anonim ***** válasza:

A szabadság az, hogy mindenki elmondhatja az álláspontját, még én is:)

Persze ez elég zavaró lehet, nem ömlenghetitek a sok ostobaságot ellenvélemény nélkül.

2013. ápr. 4. 19:58
 33/55 anonim ***** válasza:

Mert a válaszolók is jót akarnak. Lehet, hogy ez a saját hitük vagy nézeteik erőltetésének tűnik..

De ha valaki egy beteg állapotból ki szeretne gyógyulni, tényleg nem biztos, hogy a homeopátia a legjobb út. Sokan a gyógyszeres kérdésekhez is odaírják, hogy nem tanácsos, nem ajánlott, szimplán jó szándékból.

2013. ápr. 5. 13:14
 34/55 A kérdező kommentje:

Kedves TaplalkozasHarcmuves!

A te szavaidból valóban cseng jót akarás. Ezt tisztelem és becsülöm. Sajnos a legtöbb beszólásnak sértegetés "íze" van. Erre pedig a legengedékenyebb, legképlékenyebb ember sem fog jól reagálni.

2013. ápr. 5. 19:19
 35/55 anonim ***** válasza:
68%

Megint egy apró félreértés a részetekről: kit érdekel, hogy ti "jól" reagáljatok???

Az igazság ténykérdés és nem kell, hogy igazodjon a ti kicsiny kis lelketekhez:)

2013. ápr. 6. 08:24
 36/55 A kérdező kommentje:

Látod, kedves utolsó!

Ha a jó szándék vezetne, akkor valóban érdekelne, hogy mások hogy reagálnak az általad látott igazságokra. De a célod nem az, hogy mások is lássák ezt az "igazságot", hanem mondjuk ki: a cél a kötekedés, vitatkozás.

Biztos vagyok benne, hogy komolyan küzdesz az értéktelenség érzésével és ezt úgy kompenzálod, hogy másokat idiótának titulálsz, vagy ahogy te írtad, elmebetegnek. A családodban/környezetedben is ezt teszed. Nem hinném, hogy ezáltal egészséges emberi kapcsolatokat tudsz fenntartani...

Tudod, legtöbbször nem az a legbetegebb, aki kezelést keres a bajának (akár homeopátiás kezelést is). A nagy baj ott van, ha valaki nem ismeri el, hogy beteg vagy hogy szüksége van orvosra. Ezeknek az embereknek kellene kinyitni a szemét!!! Ezt mint eü-s szakember biztosan tanultad - ha már nem is alkalmazod...

2013. ápr. 6. 09:37
 37/55 anonim ***** válasza:
75%

Kedves, hogy látatlanul is válalkozól egy mély analízisre, ami egy általad teljesen ismeretlen emberről szól (rólam) és megpróbálod ezt az embert rossz színben feltüntetni csak azért, mert felvállja azt vitát, mely a homeopátia ellen szól.

Tehát te akarsz megbántani ezzel engem, azért mert nem állok be a hazudozók sorába (azt követted el amivel pont engem vádolsz:)). Egyébként vicces a leírásod, sajnos nem igaz, megbecsült tagja vagyok társadalmunknak, a szakmának, sok barátom van stb. Egyébként ha vennéd a fáradságot és visszaolvasnád amiket írtam észre kellene venned, hogy egyáltalán nem a trágár kijelentésekben jeleskedtem, hanem az alátámasztott véleményeket fogalmaztam nyíltan meg.

Javaslom a lejáratásom helyett inkább próbálj meg a homeopátia mellett érveket felhozni. Ez nem megy? Miért is nem?

Ugye, ugye...:))))))))))

2013. ápr. 6. 10:05
 38/55 anonim ***** válasza:
0%

Én hoztam fel a hp mellett érveket csak túl hosszú és inkább belinkeltem a honlap címét. Ott bőségesen találsz érveket,de tudom nem akarsz. Én nem akarlak meggyőzni csak állandóan azzal jöttél, hogy sehol semmi bizonyíték. Írtam már, hogy nem is akarsz róla tudni. Ugyanúgy vannak kísérletek, kettős vak mint a gyógyszereknél, de kevesebb, mert erre nem adnak sok pénzt.

Régen és most is vannak hp kórházak, ahol megint csak van bizonyíték. A támadása is erőltetett és légbőlkapott.

DE nem akarlak meggyőzni, pl.én sem beszelek ellen az allopatias gyógyszereknek. De, ha valaki hp-ról kérdez szívesen segítek Neki v mondok tapasztalatot, ha Őt érdekli.

2013. ápr. 7. 22:23
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
Ne oldalakat linkelj be. Várom az érveket!
2013. ápr. 8. 07:46
 40/55 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem az oldalakon vizsgálatok vannak, ezek elég nyomós érvek amennyiben hitelesek.

Kicsit szemléletet kellene váltani, mert azon túl, hogy a 'hp' a fő kérdés, vajon a válaszolók zöme (például a többi kritikus) mennyire ismeri az emberi szervezet energetikai rendszerét, illetve az élelmiszerek, anyagok hatását erre? Mert ha ennek létezésével nincsen legalább annyira tisztában az ember, mint ahogyan egy fájdalomcsillapító gyógyszer működésének lényegével, akkor tökéletesen érthetetlen és elképzelhetetlen lesz a téma, De ilyen ember nem tud vitatkozni róla.

Én elképzelni el tudom, érteni nem értem de hát ki érthet mindenhez? :)

2013. ápr. 8. 08:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!