Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Olyan nagy dolog a homeopátiár...

Olyan nagy dolog a homeopátiáról kérdezők kérdéseit tiszteletben tartani? Vagy szerintetek itt kell kampányolni a homeopátia ellen?

Figyelt kérdés
Sokan kérdeznek tapasztalatokat. Erre vannak, akik nekikezdenek tudományos/áltudományos magyarázatokat adni. Biztos vagyok benne, hogy ha valaki homeopátiáról kérdez, vagy a gyerekének ad ilyen szert, UTÁNANÉZETT, tudja mit csinál. Nem vitát akarok nyitni - csak kíváncsi vagyok miért ilyen nehéz saját döntésként kezelni a témát? Vagy ti, kedves ellenzők - ugyanígy tesztek akkor is amikor valakit mondjuk dohányozni láttok?

2013. márc. 31. 15:56
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
29%
Ez nem válasz a kérdésre, de érv a hp mellett. Sajnos a hp már üzletté nőtte ki magát, sokszor közé nincs ahhoz amit Hahneman felfedezett és sokan csak ezt látják. Nem lesz tartós a gyógyulás hp-val mert nem jól végzik a kezelést, a kezelés szelíd marad, de a gyökerekig nem hatol le. Nagyon kevés az igazi jó hp, főleg Mo.-on. A hp nem egyszerű tudomány, de az egyetlen amivel tartós gyógyulást lehet elerni
2013. ápr. 2. 22:43
 22/55 anonim ***** válasza:
0%

Még nem fejeztem be. Szóval szinte az egyetlen. Az alopatias gyógyítással csak elfedik a betegséget, az egyén sem gyógyul meg és tovább is öröklődik. Kár, hogy pl.mikor támadják a hp, az érveket alátámasztó cikket nem jelentetik meg az újságok. Mert az nem hír. A hír ami mocskolódik, az hír. Kislányom, mióta megszületett csúnyán ekcemás, mígnem egy hp szertöl már fél éve eltűnt. Addig csinálhattam bármit. Már annyira kétségbe voltam esve, orvostól orvosig vittem. Mindig szteroidos kenőcs lett a vége, de, ha pár napot nem kentem újra csúnya lett, de nagyon.

És sok másban is segített az egész családnak. Nem mondanám költségesebbnek az alopatias gyógyszereknél.

Gondolom az ellenzői igazából nem is ismerik csak azt hiszik, ha elkezdenék igazából kutatni és a megfelelő információt kapnák róla, lehet akkor meg a hp mellett kampányolnának.

Az a baj, hogy a hp üzlet lett és azért nem gyógyít ki a betegségből teljesen.

Tehát a kérdésedre a választ nem tudom, de ez kikívánkozott belőlem.

[link] Ez egy nagyon jó hp-val foglalkozó oldal.

2013. ápr. 2. 22:58
 23/55 anonim ***** válasza:
72%

igazából most nagyon ráérek, ezért van időm és vettem a fáradságot, hogy az utolsó válaszoló homeopátia melletti érveit egyenként végigvegyem. lássuk:

"A hp nem egyszerű tudomány, de az egyetlen amivel tartós gyógyulást lehet elerni" - Mi alapján írtad ezt? egyenlőre még nincs bizonyítva, hogy bármire is jó, ehhez képest, mint egyetlen gyógymódot megnevezni, finoman fogalmazva is nevetséges.

"Az alopatias gyógyítással csak elfedik a betegséget, az egyén sem gyógyul meg és tovább is öröklődik." - Ez is légből-kapott. Azért ugye vannak, akik meggyógyulnak a háziorvos által adott gyógyszerektől! Mi az, hogy átöröklik a betegséget? Milyen betegséget? A betegségek jelentős zöme nem öröklődik, nehéz erre komolyan reagálni.

"Kár, hogy pl.mikor támadják a hp, az érveket alátámasztó cikket nem jelentetik meg az újságok. Mert az nem hír. A hír ami mocskolódik, az hír." - Talán ez a leggagyibb érv. mi az, hogy nem jelennek meg az alátámasztó cikkek? Azért nem jelentek meg ilyenek, mert mikor megvizsgálták (kutatók) a hatását, akkor nem találtak olyat. Nagy esetszámú kettős vak vizsgálatokban sem. Ha találtak volna eredményt, akkor azt publikálják. egyébként biztos valaki valahol talált mellette szóló érdemi érvet, csak ezek eltörpülnek a cáfolatok mellett.

"Kislányom, mióta megszületett csúnyán ekcemás, mígnem egy hp szertöl már fél éve eltűnt." - Ismét a jól megszokott buta érvelés. Egy esetből próbál következtetést levonni, de még az az egy eset sem dokumentált, nem lehet tudni, milyen hatások érték mellette a kislányt. Annak nagyon örülök, hogy meggyógyult (őszintén). Ha valóban a hp-től, akkor ezt kellene a híveinek kutatni, bizonyítani. hajrá!

"Gondolom az ellenzői igazából nem is ismerik csak azt hiszik, ha elkezdenék igazából kutatni és a megfelelő információt kapnák róla, lehet akkor meg a hp mellett kampányolnának. " - Ismerem a homeopátiát, alaposan utánaolvastam, ki is próbáltam, nem hatott. Az, hogy nekem nem hatott, nem érv ellene. Én lennék az első aki javasolja, ha hitelt érdemlő forrásban olyan tudományos eredmény születne, ami alátámasztja. Nincs ilyen eredmény.

"Az a baj, hogy a hp üzlet lett és azért nem gyógyít ki a betegségből teljesen. " - miért? Azért mert valami üzletileg működik még gyógyíthat is. Nem értem az ellentmondást. Nem ezért nem gyógyít.

2013. ápr. 3. 18:08
 24/55 anonim ***** válasza:
0%
Csak sajnálom, hogy neked nem segített. Ha van időd, márpedig látom van, akkor olvasgasd a honlapot amit ajánlottam, ott bővebb találsz magyarázatot. Üdv.:) Részemről amúgy nincs hari.:)
2013. ápr. 4. 00:50
 25/55 anonim ***** válasza:
0%

Kedves hp ellenes, most nekem is van öt percem. Szóval, nem tudom, hol olvastál utána, hogyan végezted az alkati kezelést, de nem jó forrást olvastál és nem volt jó a kezelés. Tudom én nem tudlak meggyőzni, nem is akarlak csak sajnálom. Én is jártam jó hp-nál, de én nem adtam fel és tovább kutattam, sajnos magyarul kevés is róla, szinte semmi információ nincs.

Azért írom, h üzlet lett mert sok hp 30-as potenciában végzi az alkati kezelést, ilyen meg nincs és sűrűn sok szert akár kombináltat is ajánl. Az pedig valóban nem segít. A hp életforma egy életen át kell alkalmazni, hosszú idő, türelem mire meggyógyulsz.

Sok oka lehet, ha nem sikeres a kezelés.

Végülis lehet gúnyolodni a hp-val, semmi értelme szerintem. Sajnálom aki nem jó hp-ha futott bele és feladta.

2013. ápr. 4. 08:27
 26/55 anonim ***** válasza:
75%
Nem gúnyolódtam. Viszont ti még mindig csak azt szajkózzátok, hogy hisztek benne. Ezt elfogadom, de még egyszer és remélem utoljára: el kell viseljétek azokat a kritikákat a hp-vel kapcsolatos bejegyzések alatt, amik leírják azt a tudományosan bizonyított tényt, hogy az egész egy csalás.
2013. ápr. 4. 09:08
 27/55 anonim ***** válasza:

Jó veled "beszélgetni". Belinkelek egy könyvet, kicsit olvass bele.

Még egy történet. Volt egy igen komoly betegségem 10 évbe telt mire azt az orvoshozt, sebészt megtaláltam aki meggyógyított. Ennél is több évembe telt míg a hp kulcsát megtaláltam. Tudtam, h működnie kell.

Érdekes ez a könyv, ha van időd, olvassd el.

Én egyedül akkor nem fogadnám el a hp-t, ha a mostani tudásom után sem segített volna, de nem így történt.

Még ennyi kiegészítésként.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. ápr. 4. 13:39
 28/55 anonim ***** válasza:
A sebész példát azért írtam, mert azt sem adtam fel, pedig más a helyemben megtette volna mert az életemmel játszottam. Tehát mert az első, második, harmadik stb műtét nem vált be, nem adtam fel és mondtam, hogy ez lehetetlen sebészileg megoldani. Ez így van a hp-val is.
2013. ápr. 4. 13:45
 29/55 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 3-aska! Nem ismerem (el) a hp-t, az eü-t azonban meglehetősen jól ismerem. A mai belgyógyász szakorvos diagnosztizálni tud, meg a TÜNETEKRE gyógyszert írni.

Nekem sok éve egybehangzóan mankót, aztán tolókocsit vizionáltak. Felfújtam a pofámat, kidobáltam az összes gyógyszert, ami először a betegségre, aztán a mellékhatásokra, majd a mellékhatások "gyógyítására" kaptam. Vidékre költöztem, bio-termelővé váltam, és két évig Lenkey-féle vitamint szedtem. Most futni járok, meg lovagolni. Én elhiszem, hogy lojális vagy az eü-vel, de ne akarjál mást meggyőzni a mindenhatóságáról.

2013. ápr. 4. 14:48
 30/55 anonim ***** válasza:
48%

Na, csak megtalál a sok elmebajos.

A Lenkey vitamin a másik fele az őrületnek.

Szerintem nem kéne belemenni, mert kénytelenek lesztek személyeskedve sértegetni, csak hogy mentsétek az álláspontotokat.

2013. ápr. 4. 17:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!