Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Olyan nagy dolog a homeopátiár...

Olyan nagy dolog a homeopátiáról kérdezők kérdéseit tiszteletben tartani? Vagy szerintetek itt kell kampányolni a homeopátia ellen?

Figyelt kérdés
Sokan kérdeznek tapasztalatokat. Erre vannak, akik nekikezdenek tudományos/áltudományos magyarázatokat adni. Biztos vagyok benne, hogy ha valaki homeopátiáról kérdez, vagy a gyerekének ad ilyen szert, UTÁNANÉZETT, tudja mit csinál. Nem vitát akarok nyitni - csak kíváncsi vagyok miért ilyen nehéz saját döntésként kezelni a témát? Vagy ti, kedves ellenzők - ugyanígy tesztek akkor is amikor valakit mondjuk dohányozni láttok?

2013. márc. 31. 15:56
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:

Amint írtam is nem vitatkozni akartam a homeopátiáról - mert arról lehetne.

Csak azért írtam ki a kérdést, hogy tanuljuk meg megtartani magunknak a véleményünket, ha senki nem kérdezett...

Mert ez iszonyú bosszantó tud lenni.

De igazad van. Aki ezt magától nem fogja fel, annak kár mondani bármit is...

2013. ápr. 1. 14:11
 12/55 anonim ***** válasza:
66%

Ha ennyire nagy a liberalizmus, akkor nektek szektahívőknek meg azt kellene tudomásul venni, hogy nem oszthatjátok csak úgy a sületlenségeket, mert ez egy nyílt fórum és sokan vannak akik végzettségükből kifolyólag értenek a témához és ezek az emberek (köztük én is) el fogják mondani véleményüket.

Úgy bírom mikor valaki szerint az a szabadság, hogy ellenvélemény nélkül írogathat hazugságot:)

Az oldal szabadsága ellenben az, hogy bárki leírhatja a véleményét egy témával kapcsolatban, a döntés szabadsága pedig az olvasóé.

Az, hogy egy komolyra forduló vitában rendre elfogynak az érvek nem arra ok, hogy mi ne írjunk érveket.

Furcsa logikátok van:) Viseljétek el, ha lehúzzák a homeopátiát, megérdemli.

2013. ápr. 1. 14:30
 13/55 anonim ***** válasza:
Én vagyok az első és a tizedik válaszoló. Többes számban írsz, remélem rám nem vonatkozik. De most neked is írok: elolvastuk a véleményed, megértettük. Szia. (te szakértő...) Magyarországon nem lehet úgy köpni, hogy ne valamilyen szakértőre vagy eü. dolgozóra, celebre vagy dj-re essen a turha. Vállalom a felelősséget azért amit leírok, de azért nem amit te megértesz belőle.
2013. ápr. 1. 14:34
 14/55 anonim ***** válasza:
39%

Legyetek szívesek butaságot ne írjatok! Magatok járatjátok le. Mit nem értettem volna meg?

Most jön a szokásos sértegetés, a szabadelvűség élharcosaitól, eddig mindig ezt csináltátok, ha szorult a hurok:)Hajrá!

2013. ápr. 1. 19:15
 15/55 anonim ***** válasza:
Többet nem írok ide, de olvasd el még egyszer az első hozzászólást. Az az enyém és értsd. Nem tudok mást mondani.
2013. ápr. 1. 20:38
 16/55 anonim ***** válasza:
Értem. Persze nem mondtál semmi lényegeset, de nem tudsz többet mondani, értem. Mélyebben,mint hinnéd:)
2013. ápr. 1. 21:55
 17/55 A kérdező kommentje:

Kedves szakértő!

A gyakorin az a szép, hogy nem tudod kivel beszélgetsz - így előítéletektől mentesen beszélhetsz mással. Pont e miatt sokan felfogják, hogy ne szóljanak le másokat, akikről nem tudhatják, hogy milyen a végzettségük vagy a szakmai felkészültségük. DE vannak akik ezt nem fogják fel...

Sokak szerint, és szerintem is, a tudás és a "szakértelem" ott kezdődik, hogy rájössz, hogy mennyi minden van, amit nem tudsz még. Nagyon sok nagy tudású embert ismerek, akik szerények és nem hencegnek, mert már tudnak annyit, hogy a fent említett igazságra rájöttek.

És itt van az a pont, ahol egyet kell értsek az első hozzászólóval: felelősek vagyunk a tetteinkért, nem hibáztathatjuk Istent érte. De a tettekbe beletartozik a másokhoz való hozzáállásunk is - a modorunk is.

2013. ápr. 2. 07:17
 18/55 anonim ***** válasza:
78%

Mi a baj a modorommal? Egyszerűen csak nem hagyom szó nélkül a csalást, gazemberséget és megtévesztést.

Ezt pedig érvekkel alátámasztva teszem. Felvállalva a konfliktust is, ha kell. Ne keverjük össze a modortalanságot a nyíltan megfogalmazott mondatokkal.

Felvágni sem vágtam fel. Egyszerűen felhívtam a figyelmedet a homeopátia hazugságára. Ami tény.

Megint a szokásos válaszlépés a részetekről: rám reagáltok. Személyeskedtek, ahelyett, hogy a homeopátia mellett érvelnétek. Persze értem én, hiszen nem lehet mellette érvelni, erre jön a megoldás, hogy akkor én vagyok a hencegő, nagyképű és még nem tudom mit fogtok kitalálni.

Lezárandó ezt az eszmecserét: amíg a homeopátiát próbáljátok népszerűsíteni, el kell viseljétek a korrekt ellenvéleményeket is, melyek kimondják a hazugságról azt, hogy hazugság.

2013. ápr. 2. 07:41
 19/55 A kérdező kommentje:

Én arra szerettem volna reagálni, hogy szektahívőknek, sületleneknek és végzettség nélkülinek vagy nem hozzáértőnek tituláltál minket...Ezt neveztem én modortalanságnak - de akinek em inge nem veszi magára.

Pedig úgy tűnik, hogy hiába kapod fel a vizet, mert a másik válaszoló, akit velem egy lapon említesz, ugyancsak homeopátia ellenes. De a válaszai szerint neki sem jön be a stílusod...

Ha pedig segíteni szeretnél, szegény, nyomorult és tudatlan embertársaidon, akkor, kérlek, éreztesd ezt velük is, mert ezzel a hangnemmel csak sértegetheted őket.

2013. ápr. 2. 15:29
 20/55 anonim ***** válasza:
62%
Ismét rám reflektálsz, nem pedig az általad kiírt kérdésre írott válaszomra:)
2013. ápr. 2. 19:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!