Olyan nagy dolog a homeopátiáról kérdezők kérdéseit tiszteletben tartani? Vagy szerintetek itt kell kampányolni a homeopátia ellen?
Amint írtam is nem vitatkozni akartam a homeopátiáról - mert arról lehetne.
Csak azért írtam ki a kérdést, hogy tanuljuk meg megtartani magunknak a véleményünket, ha senki nem kérdezett...
Mert ez iszonyú bosszantó tud lenni.
De igazad van. Aki ezt magától nem fogja fel, annak kár mondani bármit is...
Ha ennyire nagy a liberalizmus, akkor nektek szektahívőknek meg azt kellene tudomásul venni, hogy nem oszthatjátok csak úgy a sületlenségeket, mert ez egy nyílt fórum és sokan vannak akik végzettségükből kifolyólag értenek a témához és ezek az emberek (köztük én is) el fogják mondani véleményüket.
Úgy bírom mikor valaki szerint az a szabadság, hogy ellenvélemény nélkül írogathat hazugságot:)
Az oldal szabadsága ellenben az, hogy bárki leírhatja a véleményét egy témával kapcsolatban, a döntés szabadsága pedig az olvasóé.
Az, hogy egy komolyra forduló vitában rendre elfogynak az érvek nem arra ok, hogy mi ne írjunk érveket.
Furcsa logikátok van:) Viseljétek el, ha lehúzzák a homeopátiát, megérdemli.
Legyetek szívesek butaságot ne írjatok! Magatok járatjátok le. Mit nem értettem volna meg?
Most jön a szokásos sértegetés, a szabadelvűség élharcosaitól, eddig mindig ezt csináltátok, ha szorult a hurok:)Hajrá!
Kedves szakértő!
A gyakorin az a szép, hogy nem tudod kivel beszélgetsz - így előítéletektől mentesen beszélhetsz mással. Pont e miatt sokan felfogják, hogy ne szóljanak le másokat, akikről nem tudhatják, hogy milyen a végzettségük vagy a szakmai felkészültségük. DE vannak akik ezt nem fogják fel...
Sokak szerint, és szerintem is, a tudás és a "szakértelem" ott kezdődik, hogy rájössz, hogy mennyi minden van, amit nem tudsz még. Nagyon sok nagy tudású embert ismerek, akik szerények és nem hencegnek, mert már tudnak annyit, hogy a fent említett igazságra rájöttek.
És itt van az a pont, ahol egyet kell értsek az első hozzászólóval: felelősek vagyunk a tetteinkért, nem hibáztathatjuk Istent érte. De a tettekbe beletartozik a másokhoz való hozzáállásunk is - a modorunk is.
Mi a baj a modorommal? Egyszerűen csak nem hagyom szó nélkül a csalást, gazemberséget és megtévesztést.
Ezt pedig érvekkel alátámasztva teszem. Felvállalva a konfliktust is, ha kell. Ne keverjük össze a modortalanságot a nyíltan megfogalmazott mondatokkal.
Felvágni sem vágtam fel. Egyszerűen felhívtam a figyelmedet a homeopátia hazugságára. Ami tény.
Megint a szokásos válaszlépés a részetekről: rám reagáltok. Személyeskedtek, ahelyett, hogy a homeopátia mellett érvelnétek. Persze értem én, hiszen nem lehet mellette érvelni, erre jön a megoldás, hogy akkor én vagyok a hencegő, nagyképű és még nem tudom mit fogtok kitalálni.
Lezárandó ezt az eszmecserét: amíg a homeopátiát próbáljátok népszerűsíteni, el kell viseljétek a korrekt ellenvéleményeket is, melyek kimondják a hazugságról azt, hogy hazugság.
Én arra szerettem volna reagálni, hogy szektahívőknek, sületleneknek és végzettség nélkülinek vagy nem hozzáértőnek tituláltál minket...Ezt neveztem én modortalanságnak - de akinek em inge nem veszi magára.
Pedig úgy tűnik, hogy hiába kapod fel a vizet, mert a másik válaszoló, akit velem egy lapon említesz, ugyancsak homeopátia ellenes. De a válaszai szerint neki sem jön be a stílusod...
Ha pedig segíteni szeretnél, szegény, nyomorult és tudatlan embertársaidon, akkor, kérlek, éreztesd ezt velük is, mert ezzel a hangnemmel csak sértegetheted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!