Homeopátia, kineziológia, Bach virágterápia, ÉFT - érnek ezek valamit vagy csak humbug az egész? Érveket és ellenérveket is szívesen olvasok!
Nekem a homeopátia sokat segített, szívesebben használok homeopátiás szert, mint gyógyszert, és eddig mindig működött (nem gondolom, hogy placebó miatt, de ha igen, akkor is jó, hiszen a lényeg, hogy jobban legyünk).
A kineziológia ismerőseim körében hatásos volt, én nem próbáltam, és a többit sem, amiket írtál. De más, úgynevezett "alternatív gyógymódokat" igen, és nekem azok is nagyon jól beváltak.
Úgy gondolom, hogy nem mindegyik alternatív gyógymód hülyeség, csak a legtöbb, ezért nagyon nehéz manapság már kiválasztani a sok humbug közül azt, amelyik tényleg ér valamit. De nem lehetetlen. :)
Nekem a kineziológia hihetetlenül jól működött. Persze jó szakember kell hozzá, de az nekem van szerencsére. :)A kineziológia meg használja a Bach virágterápiát. EFT-t, homeopátiát nem próbáltam.
Azt hiszem sokan keverik a kuruzslást és a természetgyógyászatot.
Érv? Milyen érv? Nekem egészségügyi gondom nem volt, épp csak magam alatt voltam hosszú ideje. Oldáson sok mindenre rájöttem, azóta nem vagyok. Ismerek olyat, akinek a lábszárfekélye, amivel fél éve küszködött "véletlenül" a kezelés után két héttel zárult be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!