Van valaki, akinek használt bármilyen homeós dolog is?
Kezdjünk el vitatkozni?
Szerintem mindenki gyógyítsa magát azzal, amiben hisz.
Kedves kérdező, szerintem nem gondoltad át rendesen azt, hogy te most ide jössz mint egy térítő, hogy megváltoztasd a homeopátia pártiakat azzal hogy csak úgy bedobsz ide egy linket, hogy tessék olvassátok. Ez a lenéző stílus szerinted hány embert buzdít arra, hogy elolvassa?
Amúgy én a homeopátiát nem tartom jobbnak mint az említett gonosz gyógyszercégeket. Amíg a gyógyszercégek versenyhelyzetben vannak, hogy folyton jobb és jobb termékeket állítsanak elő, mint már említették a homeopátia monopólium és nem terézanya a vezérigazgató. Simán le tudja húzni az embereket, jobban és többet mint akármelyik gyógyszercég.
Igazából nekem a gyógyszerekkel van bajom. Vagyis nem vetek meg senkit, de ráírhatnák, hogy mi is az valójában. pl a már említett OSCILLOCOCCINUM amely elméletileg és gyakorlatilag is egy kis darab cukor granulátum (85% háztartási (répa-) cukor és 15% tejcukor) ráadásul üres kalória. Így valójában jómagam is minden nap hozzájutok pár szemhez csak a reggeli pohár tejjel. Tehát ha valaki nem hiszi, hogy az anyag memóriája megjegyzi a gyógyító energiát és hogy azért hasznos, mert minden 1:100 higítás után pntosan 10-szer ütvekeverték a készítményt azt tájékoztatni kéne a cégnek hogy mi a helyzet.
Azonban szerintem nagyon okos volt a kitalálója abból a szempontból, hogy örököseinek olyan bizniszt teremtett amellyel képesek több ezer forintért eladni egy olyan terméket amely lehet, hogy segít, lehet hogy nem mindenki döntse el maga, viszont a gyártónak kvázi semmibe, nem kerül (valójában a csomagolási mechanizmus és a csomagoló anyag teszi ki szinte az egész kiadást nem az a pár gramm cukor) és szerintem ez a nagy szemétség a gyártó részéről, hogy itt egy mindenre jó csodaszer, csak fizess annyit egy dobozért amiből egy évre elegendőt csinálunk, ráadásul tudományos és ezoterikus szavak keverékével ugy dobálóznak, hogy végül értelmétvesztett lesz a mondat viszont tudományosan hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!