Most már tegyünk pontot a dolog végére! Anyukák akik használnak, vagy használtak borostyán láncot tényleg veszélyes lehet? És használt valamit?
Én 14 hetesen tettem a nyakába,mikor kijött az első foga,és 4 napig csak sírt!Megkapta és azóta nem max nyűgös a fogainál!
És sose nyúzta,tépte!Van hogy játszik vele,meg bakapja a szájába,és ott tartja,de bármi mással is ezt csinálja!És abban alszik abban fürdik,csak babauszira vesszük le!tehát több mint 6 hónapja van rajta!
Amit itt írnak,attól nem leszel okosabb!
Egy gyerekorvos barátnőm találkozott olyan esettel,amikor a baba keze hátul beakadt a lácba,és megfojtotta magát. Ezért ő senkinek nem ajánlja. Lehet,hogy sok gyerek közül csak egy ilyen fordul elő,de szerinte nem éri meg kockáztatni. AYz pedig,hogy használ,inkább csak bebeszélés. Régen sem kaptak ilyen láncot a gyerekek,sőt ma is csak nagyon kevesen,és ők is átvészelik,néha egész símán a fogzást.
Az viszont igaz,hogy még felnőtteknek sem ajánlák az állandó viselését,mert allergiát okoz,amit nem is tudnak gyógyítani.
Annak hiszel,akinek akarsz egyébként.
4 hetes kora óta van a babámon! most 15 hós...8 foga van ,egyiknél se volt nyűgös,nem volt éjszakázás,stb...most hogy jön a 9-10-11-12. egyszerre már kell Osanit-ot is adnom,de az éjszakák ugyanolyanok
Soha nem volt semmi gond vele,mert megszokta hogy ott van...nem akarja levenni,néha fogdozza de semmi...
Nekünk érezhetően használt, pedig nem voltam a hívei közt. Meglepett a válasz, hogy saját kezével fojtotta meg magát lánccal a pici! Nem mondom, hogy nem hiszem, de furi.
Mi sose vesszük le, mindig a ruha alatt van, nem piszkálja (csak az 1. hetekben), gumis szalagra van fűzve. Sosincs felügyelet nélkül a pici.
Eddig még nem hallottam rémtörténeteket se róla, nemhogy ténylegeset! Ami veszélyes, azt betiltják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!