Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most már tegyünk pontot a...

Most már tegyünk pontot a dolog végére! Anyukák akik használnak, vagy használtak borostyán láncot tényleg veszélyes lehet? És használt valamit?

Figyelt kérdés
Mindenfélét olvasok és teljesen összezavarodtam. Kinek higgyek?
2010. szept. 9. 20:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

2 gyerekem van.

A nagyobbiknak 9 hósan jöttek az első fogai, akkortájt kapta a láncot. Most 2.5éves. Soha semmi baja nem lett a lánctól, és egyetlen fogánál sem éjszakáztunk, nem nyűglődött, nem volt beteges sem.

A kicsinek 3 hós kora óta van lánca. Most 9 hós. Az alsó 2 foga egyszerre jött, most meg a felső 4 jött egyszerre. Semmit nem vettem észre, csak azt, hogy harap!

Ja, és nekem is van:)

Mert sokan nem tudják, nem csak fogzásra jó a borostyánlánc:)

2010. szept. 9. 22:10
 12/17 anonim ***** válasza:
majd ird meg hogy használt e kedves kérdező :)
2010. szept. 9. 22:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Hogyan tudta hátulról beleakasztani a kezét a láncba???!!

Hát ne haragudj,de nekem ez egy kicsit...hihetetlen.

2010. szept. 9. 22:18
 14/17 anonim ***** válasza:
3 hónapos kora óta van a fiamnak.nem tudom h használ-e vagy sem mert akkor még nem jöttek a fogai.nem vettem le azóta a nyakából.néha szájába veszi,birizgálja,de eddig nem vettem észre h veszélyt jelentene rá.1 éves,szóval már 9 hónapja rajta van intenzíven.egyébként a fogait nem nagyon vettem észre mikor jött.kicsit nyűgösebb volt éjjel,de azon kívül semmi.6 foga van és most jön a 7.
2010. szept. 9. 22:42
 15/17 anonim ***** válasza:

használ!

és nem borostyán láncot kell venni, hanem borostyán BABAláncot- amit egyesével csomoznak.... stb. direkt nekik, rövid- nem köldökig ér - egyáltalán nem veszélyes.

ennyi erővel egy pulcsiba is belefulladhat egy gyerek, vagy egy ugrálókötéllel is megfojthajt magát, vagy bármi...

nálunk hatott mindkét fiamnál- semmi éjszaka - fogacskák rendben.

Nekem is van egyébként! szeretem nagyon én is! :-)

2010. szept. 9. 22:42
 16/17 anonim ***** válasza:
49%
Ugyanmár...mintha nem tudnátok h mi minden hajmeresztő dolgokra képes egy gyerek,főleg egy baba...miért kell lepontozni azt,aki nem ajánlja a használatát???Még mindig inkább nyűgösködjön,minthogy állandó veszélyforrás legyen a közelében!Én úgy nem tudnék nyugodt lenni,se légzésfigyelővel,sem anélkül.Ezer más dolog vethető be fogzás,nyűgösség ellen..Na jöhet a pontozás..
2010. szept. 9. 22:54
 17/17 anonim ***** válasza:
22:42-es igazad van ! Baba láncot kell venni nem sima borostyán láncot!Én elsőnek azt hittem rövid lesz olyan pici de jó neki:)! ÉS szerintem sem tudja úgy beakasztani a kezét!
2010. szept. 10. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!