Mi a legfontosabb dolog számotokra, ha bementek egy használt telefonos üzletbe?
Adott egy kb 14000 fős város borsodban, ahol nincs használt mobilos üzlet lassan egy éve. igény az van rá, mert a megszünt mobilos mellett dolgozok, és még most is naponta többen kérdezik tőlem, hogy mikor nyit. Tehát igény lenne rá.
Kérdésem, hogy mi az amivel fokozottan fel tudom kelteni a vevők figyelmét, illetve még az, hogy ha jelenleg nincs rutinom a mobilok szerelésében, szerintetek meg fogom-e tudni tanulni autodidakta módon, vagy ehhez azért már kell valamilyen képesítés?
Használt mobil vásárlásakor szerintem a legfontosabb az ár.
Emellett nem árt, ha garanciát is vállalsz a mobilokért, valamint ha szép, tiszta állapotban állítod ki őket.
igen egyértelmű, hogy a garancia, hogy nem valami vackot veszek, meg persze az ár sem utolsó. ha már használt, legalább drága ne nagyon legyen.
a telefonszerelés viszont szerintem nem vmi egyszerű.
Számomra az eladó hozzáértése a legfontosabb és a korrektsége.
Ha kérdezek valamit a megvásárolni kívánt telóról, és csak hebeg habog, akkor megszűnik a bizalmam, de ha nagyon érti a dolgát és átver engem, mint egyszerű, tudatlan felhasználót, akkor biztosan nem megyek az üzlet környékére sem többet, és gondoskodom róla, hogy mások se tegyék ezt.
Nekem ez a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!