Szerintetek meddig akarják még eltitkolni a rák ellenszerét? Egyébként több helyen lehet olvasni hallani, hogy a b-17 vitamin valamint a c-vitamin nagyon hatásos sőtt. Egyébként Dr. Lenkei úr is írt könyvet a b17-ről
Ez az 5-6 gramm egy hasraütött szám, hogy sok tabletta fogyjon jó pénzért, más meg azt mondja az kevés és 10 gramm kell naponta.
Kérdezem Én, akkor miért nem napi 10-12 Kg ? A krumpliból is megeszel annyit, nem mindegy ?:LOL
Látom van itt sok buta ember:)
Vesekő mitől? nézz már utána az urulógusok vesekőre c-vitamint ajánlanak
A kérdező az olyan szinten áll hogy :-D
Olvastam éppen, hogy találtak egy indiai kis tőrzset, akikből pont nem volt rákos egy sem és mindjárt írtak könyvet belőlük, hogy mit kell enni, mert ők sosem rákosak :D
Akkor nézd meg a legyet ! Ugye milyen mozgékony, gyors, ruganyos ? Láttál már rákos legyet ? Hát szemüvegeset ? Cukorbeteg ambulancián sem láttál egyet sem igaz ? Hát, azt kell enni amit ők :LOL
Sok érdekes dolog van itten.
Tényleg, valóban sok ellenszer létezik a rákra:
A Fülöp szigeteken például terem egy guyabano nevű gyümölcs ami 22.000-szer erősebb mint egy jó chemo.
Ennek a hatásáról természetesen nem tudok nyilatkozni részletesen.
Cannabis olaj: ennek a hatásáról személyesen is meggyőződtem, hogy hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!