Dr. Lenkei-féle vitaminról van tapasztalatotok? Szeretném szedni, mennyire hatásos?
Ha egy kicsit körülnézel, ki is ez az ember, szerintem visítva menekülsz. Egyébként nem doktor semmiféle tudományban.
Kiindulási alapnak talán érdemes a cikk címét elolvasni.
Tovább már nem is érdekes:
Tegyük fel ellenőrzött, biztonságosan fogyasztható készítmények. Ha nem tesszük ezt fel, akkor is: a mindennapi kenyér evésnél, tej ivásnál nem okozhat semmilyen hordozóanyag nagyobb gondot.
Mivel a megfelelő vitamin ellátás igen nagy fontosságúnak tűnik, és mivel kénytelenek vagyunk elfogadni, hogy nemigen tudjuk ezt zöldségekből, gyümölcsökből (állati táplálékokból) hiánytalanul fedezni, ezért szükség van kiegészítésre.
Lenkei termékeket nem fogyasztottam ezidáig.
Én tanulmányaim során úgy találtam, hogy C, D vitamint, valamint omega3 zsírsavakat érdemes pótolni a szervezetünkbe, és kimutatott hiány esetén egyebet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!