Mik azok a legfontosabb vitaminok, gyógyszerek, amit minden hónapban szednünk kell hogy sokáig éljünk?
Mik azok a vitaminok, gyógyszerek, táplálék kiegészítők, amit ha minden hónapban szedek, számottevően megnövelem az egészségem, immunrendszerem, az életem hosszát.
Nyilván a multivitaminnal a vitaminokat le lehet tudni, de mi van még olyan "bogyó", amivel nagyon sokat javítok az egészségemen?
pl. Aleo verától az áfonyabogyóig minden érdekel.
Össze tudjuk itt szedni? Árat is írhattok :)
Egyáltalán megéri? Vagy ráér idősebb korban elkezdeni?
Elsővel abszolút egyetértek. Annál jobbat nem igazán tehetsz magaddal, hogy egészségesen, változatosan táplálkozol, minőségi élelmiszereket fogyasztasz ( lehetőleg kerüld a gyorsételeket és a tartósítószert )és rendszeresen mozogsz.
A mesterséges táplálék kiegészítők nem olyan hatásfokúak, mint a természetes úton bevitt vitaminok és ásványi anyagok.
Nem tudom mennyi idős vagy, de én azt tudom javasolni neked, hogy hosszú és egészséges életben az reménykedhet, aki maga termeszti meg a saját betevőjét és mást nem hajlandó megenni. Őseink így életek le 80-100 évet különösebb gond nélkül. Egy régi mondást írok neked: Fűben,fában van az orvosság! Szóval nem gyógyszer, meg táplálék kiegészítő kell, hanem normális kaja és rendszeres testmozgás. Volt az egyik csatornán egy műsor, annak a címével tudok egyetérteni: Az étel, a gyógyszer.
Ha vitamint akarsz szedni, akkor jobban jársz egy doboz kiwi-vel vagy csipkebogyó szörppel, mint egy doboz C vitaminnal. Itt összeszedni őket idő sincsen rá, akit érdekel majd felkutatja magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!