Lehet-e igazság a Dávid dr. Előadásaiban? Van-e
alternatív gyógymód a rák leküzdésében?
Figyelt kérdés
Igen intenzíven beszél a COD csodatea hatásáról, a megemelt C vitamin beviteléről, mint alternatív gyógyeszközökről - szemben a besurgázással és a kemoval?
53%-os válaszoló,te nem olvasod végig a válaszokat,de a cinizmusod és a bírálni-vágyásod minden sorodból erősen kitűnik.Nem vagyok természetgyógyász.Szerencsémre vagy szerencsétlenségemre mindkét oldalba belelátok,de hiába vitatkoznék veled,aki látszólag nem tájékozódik,nem olvas és nem tanul az orvostudományon túli dolgokról.
2011. dec. 16. 19:10
22/28 anonim válasza:
19:10
"a cinizmusod és a bírálni-vágyásod minden sorodból erősen kitűnik."
Nagyszerű. Akkor szerintem térjünk vissza a tárgyra.
Milyen bizonyíték (nem mese, bizonyíték) támasztja alá a kérdéses módszereket? Miért büntette a GVH a COD teát?
"Szerencsémre vagy szerencsétlenségemre mindkét oldalba belelátok"
Nincs két "oldal". A hozzáértők és hozzánemértők nem "két oldal". Az orvosok és a kuruzslók nem "két oldal".
2011. dec. 17. 06:14
23/28 anonim válasza:
Sajnálom,hogy percet is leálltam veled vitatkozni.Légy boldog a meggyőződéseddel.
2011. dec. 17. 09:34
24/28 anonim válasza:
09:34
Értem, szóval bizonyíték és érv nincs. (A duzzogás nem helyettesíti az érvelést.)
2011. dec. 17. 12:11
25/28 A kérdező kommentje:
Érdekes a személyes gyözködés, a bizonytalanság és a vakhít ütközése. Érdekes az eszmecsere melletti HIRDETÉSEK adagolása. Mind-Mind alternatív gyógymód, vagy "gyógyszer" kínálata... Ez se véletlen. Mikor hirdetik itt a májráknál alkalmazott kemokezelés koktélját? Vagy a mellékesként adagolt immunerősítő injekciót, vagy tablettát? Nagyon furcsa. Pedig az az elsődleges, az alternatív gyógymódok csak kiegészítésképpen jöhetnek szóba ma is. A COD tea társaság Ausztriában van bejegyezve, Romániában gyártják a termékeik zömét és Szlovákiában van a forgalmazójuk... Vajon miért? Azért jó lenne az MTV1-n is ütköztetni a véleményeket, hogy ország-világ ismerje meg a valóságot. Nemde?
2011. dec. 17. 13:09
26/28 anonim válasza:
" A COD tea társaság Ausztriában van bejegyezve, Romániában gyártják a termékeik zömét és Szlovákiában van a forgalmazójuk."
Ó, hát ez egy egészen egyszerű és világos cégstruktúra ahhoz képest, amit egyes magyar vállalkozók kiépítettek :))) Van még mit tanulniuk a COD-tea gáyrtóinak, cégnevet inkább nem mondok, kitől :)))
2011. dec. 17. 20:25
27/28 A kérdező kommentje:
A legújabb alternatív szer botránya... Az Avemar és az Ongomar ühye. Hidvégi úrat kitessékelték a magyar Biopharma cégből és a találmányát nem vihette magával. Németországban elkezdte gyártatni az Ongomárt és rögtön beperelte a volt cégét, hogy rosszat, hamísítványt gyárt... Ki érti ezt? És kinek válik ez hasznára. Nyílván nem nekünk, a betegeknek.Vagy miért kell szedni a Culevitet óránként? Hogy hadd fogyjon, mert egyébként nem tudnák kifizetni a TV reklámot? Nehéz ügy, valami szintézis hiányzik ebből a "jószándékú" megoldásokból. Szerintem.
2012. jan. 8. 06:13
28/28 anonim válasza:
Akit tényleg a fent feltett(második)kérdés érdekel orvosok és professzorok szemszögéből,annak nagyon ajánlom a következő videót:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!