Rengeteget fáj a fejem. Létezik erre a problémára bármilyen alternatív gyógymód?
Lazitani kell, az elmet kell pihentetni, tehat tanulj meg relaxalni ugy, hogy "kikapcsolod" ez elmedet, nem gondolkozol.
Probald elengedni a "hetkoznapokat" a napi gondokat, es pihenj.
Elmondhatom, hogy tudom min mész keresztül. Nekem olyan migréneim voltak, hogy nem tudtam az ágyból fölkelni, hogy a kicsi fiamat megetessem. Orvoshoz fordultam, CT-t csináltak, meg vizsgálgattak. Aztán egyszerűen felirták a Szumatriptánt, ami nem mindig segitett. Ráadásul szoptatás alatt nem is szedhettem. Ma már a kisfiam 4 éves. Ő volt az, aki miatt a homeopátiához fordultam. Hát ne mondjam, hogy gennyes mandulagyulladás is elmulik antibiotikum nélkül. Mikor ezt láttam, én is kipróbáltam a homeopátiát. Az addigi gyakori (heti többszöri) migrénem nem jött elő már 3 hónapja! Teljes szivből ajánlom neked is és mindenkinek! Amikor beszéltem a doktornőnek a migrénemről, azt mondta, hogy sajnálja, hogy ennyit szenvedtem eddig, mert van rá megoldás. Nem hittem benne, de van eredmény!
Még annyit, hogy akinek nem vált be elsőre a homeopátia, ne itélje el rögtön. A homeopátiás szerek ugyanis nem úgy működnek mint az antibiotikumok. El kell találni az arra a betegségre pontosan ráillő gyógyszert.
Sziasztok! Én nem az utolsó vagyok, hanem aki a homeopátiát írta elsőként. Én is nagyon migrénes voltam, sajnos nem találtak megfelelő gyógyszert nekem sem. Az injekciók sem segítettek. A végén a homeos alkati szerem az actae racemosa és a cyclamen european 15 ch hozott megoldást. Mindenképp menj el egy homeopata orvoshoz, aki személyre szabottan segít.
homeopatia.info.hu
Itt találsz orvosokat.
Mágnesterápia! Az amelyik változó frekvencián üzemel kiválóan megszünteti a migrénes fejfájást is. Van akinél már az első használat eredményt hoz, van viszont akinek huzamosabb ideig kell használni de az eredmény nem marad el. A lényeg a napi használat és nem fáj a fejed. Nézd meg ezt az oldalt.
www.orin.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!