Rengeteget fáj a fejem. Létezik erre a problémára bármilyen alternatív gyógymód?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok és 5-6 éve nagyon gyakran fáj a fejem.Néha migrénes,amit már tablettával nem is tudok kezelni,csak injekcióval.De ez hála istennek nem túl gyakori.Rengeteg tablettát megettem már és nem szeretném magam tovább mérgezni,ha van más módja is a fejfájás csillapításának.Mindenre nyitott vagyok!Előre is köszi!!!2010. aug. 23. 08:30
11/13 anonim válasza:
A 10.10-es vagyok. Nekem is az alkati szer segített: Belladonna . Menj dokihoz, hátha neked is jobb lesz.
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!Próbálkozom,valamelyik biztos beválik.Soha többet gyógyszer!!!Bár előbb kérdeztelek volna benneteket!Nem is gondoltam,hogy ennyi féle segítség létezhet a gyógyszeren kívül!Mégegyszer köszi!!!
2010. szept. 26. 20:35
13/13 anonim válasza:
Szia!
Járj el masszázsra,eleinte sűrűn majd rikában.
Tényleg igyál sok folyadékot,tornázz,esetleg párologtass.
Kérdezz priv ha kell még bármi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!