Megfáztam, valamilyen alternativ gyógymód érdekelne?
megfázásra nem ad semmilyen orvos antibiotikumot. szerintem!!
a megfázás az amikor pár napig bevan dugulva az orrod, de max egy félnapot van enyhe hőemelkedésed, amivel még suliba/dolgozni is tudsz menni...
a megfázásra alternatív gyógymód szerintem az erőspaprika, én azzal szoktam elmúlasztani az orrdugulást, plussz gőzőlés, sok folyadék, mert az még jobban feloldja.
lefekvés elött pedig 4-5cl házipálinka nem hülyeség, én azt hittem mindeki csak úgy mondja, de tényleg nagyon sokat használ!!!!
az orvosodnak valószínű fizetnek, hogy ezeket az antibiotikumokat felírja, amúgy elsőnek teljesen igaza van ilyen szempontból.
a pálinkát csak megerősíteni tudom, hogy nagyon hasznos.
ezenkívül jó baktérium és vírusölő még a fokhagyma, pl. teába reszelsz egy kicsit és lehajtod.
orrdugulásra jó a reszelt vöröshagyma is.
köhögésre pedig a lándzsás útifű vagy a kakukkfű tea.
Az immunrendszered kéne felturbózni.
1000mg C-vitamin naponta 1x, méz, propolisz tinktúra, virágpor naponta 4-5x. A hatás csak 2 nap múlva jön, de akkor tuti. 4-5 nap alatt rendbe hoz.
nálam általában ezekben az időszakokban a torkom szokott megfájdulni, vagyis benáthásodok picit erre szoktam én:
- indus sós vízzel gargalizálni (baktérium ölő)
- minden fajta hagyma (nagyon szeretem)
- pezsgő tabletta ( ez nekem nem jön be, csak kimarja a torkom)
- sok sok tea , multivitaminos üdítőital vagy víz
- gőzölés
- sólámpa akár
hirtelen ennyi jutott eszembe, jobbulást
10 gramm mákot javasolok.
Naponta 1 szemet kell bevenni és mire elfogy, garantált a gyógyulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!