Gyakran kiújuló hüvelygombás --gyulladásra van valamilyen alternatív gyógymód?
7 hónapja szültem. Előtte évekig nem volt ilyen jellegű gondom, de a szülés óta gyakran kiújul.
Helyi hatású készítmények , pl. Canesten csak rövid ideig okoznak tünetmentességet.
1. nőgyógyász, nem Canesten
2. párod kezelése, akkor is visszafertőz, ha ő tünetmentes
3. intim kendők, lemosók, irrigálók, tisztasági betét kerülése, pamut fehérnemű
4. ha még mindig van gond, más jellegű kivizsgálás, pl. cukor, Candida
nem tudom, szoptatsz-e még.
nekem évekig kiújult, végül 1 hetes léböjt kúra után teljesen elmúlt. ha szoptatsz, akkor nem szabad léböjtölni.
sajnos más gyógymódot én sem tudok.
köszi szépen a válaszokat.
Nőgyógyászhoz jártam hosszú--hosszú évekig a problémával anno még a szülés előtt, és most utána is, de javulás semmi nem volt. Azért kértem alternatív segítséget.
Már nem szptatok, de valószínű, hogy étkezési " helytelenség " is van, mert igencsak szeretem az édességet, amit ugye a gombácska is szeret..:-)))
Hát én mondhatom egyike vagyok azoknak akik szinte már mindenre képesek lettek volna hogy megszabaduljanak a gombától. Éveken át szenvedtem vele már tini koromtól sűrűn visszatért. Az orvosok által felírt krémek ,kúpok semmit sem értek.
Végül már odáig jutottam ,hogy havonta szenvedtem a bajommal és volt hogy 2-3 hétig is kitartott.
Felvettem a Gynevac injekciókúrát párommal együtt, el voltam totál kenődve mikor a kúra után egy hónapra újra előjött. Nagyon ki voltam tőle már.
Végül úgy döntöttem drasztikusabb leszek. Ezüstkolloid kúra kb 3 hétig ,persze kutakodtam hogy melyik lesz a legmegfelelőbb viszont a pénztárcám is bírja. Sokan mondták ők nem mernék de én már annyira el voltam keseredve. Végül nem volt hiába. A havi jelleggel fellépő kínszenvedésem véget ért :) Ennek már 1 éve azóta 1-2szer éreztem halovány jeleit. Akkor csak bekentem a kényes területet és elmúlt. Csak ajánlani tudom ,ha már másban nem bízol.
szia kedves utolsó válaszoló.
írtam Neked privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!