Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Lehet-e igazság a Dávid dr....

Lehet-e igazság a Dávid dr. Előadásaiban? Van-e alternatív gyógymód a rák leküzdésében?

Figyelt kérdés

Igen intenzíven beszél a COD csodatea hatásáról, a megemelt C vitamin beviteléről, mint alternatív gyógyeszközökről - szemben a besurgázással és a kemoval?

Vajon igaza van?

2011. dec. 8. 11:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
29%
A megemelt C-vitamin bevitel valóban nagyban emeli a esélyt,hiszen ilyenkor a szervezet sokszorosát kívánja ebből az antioxidánsból,mint egészséges állapotban.Gyógynövény tanból 5000 mg-ot tanultunk,de ez esetben jobban egyetértek Lenkei dr-al,aki 10.000mg-ot javasol.A legeredményesebb persze az intravénás megoldás lenne,de szájon át alkalmazva is nagyon hasznos.A COD teát nem ismerem,van,aki attól gyógyult.Vagy ott van a Gerson terápia is rengeteg gyógyulttal.A kemo és a sugár ártalmasak a szervezetre,én nem akartam ezt elhinni,de folyton kezembe akadnak olyan könyvek,amik ezt tanúsítják.Ennek ellenére senkit nem beszélnék le róla,de ha én lennék ilyen helyzetben,első körben egészen biztos,hogy nem kérném.Érdemes utánaolvasni(a kedvencem az,amikor orvosok nyilatkoznak arról,hogy ők bizony nem engednék a kemót a családjuknak(Edward Griffin könyv).
2011. dec. 8. 11:30
 2/28 anonim ***** válasza:
29%
A véleményem az,hogy van alternatív gyógymód,de az emberek általában annyira lebénulnak,ha diagnosztizálják náluk ezt a betegséget(és egyre több embernél diagnosztizálják)hogy elfogadják azonnal,amit az orvos mond nekik.Sok minden van,amit nem tudunk,amit nem tudhatunk,de a félelem hatalmas úr.Aki pedig elutasítja az orvosi kezelést,vagy nem kéri a kemót,azt elítélhetik esetleg(ismerősöm felnőtt fejjel nemet mondott a mandulaműtétre,mire kiutasították a rendelőből).A másik pedig amivel általában nem foglalkozunk,az okok,amiért kialakult a rák,amiért újból kialakulhat műtét és sugár után.Belegondolva is nonszensz a tüneti kezelések természetessége.Félünk.Ennyi.
2011. dec. 8. 11:35
 3/28 anonim ***** válasza:
Gondolom úgy szólsz hozzá, hogy nem vagy érintett a témában. A COD teát ittam 1 évig, olyan mérgezést okozott nálam a macskakarom (összetevője), hogy a májfunkcióm 2-3 szorosa lett a normál értékeknek. Én a Culevitre teszem le a voksomat. Az működik.
2011. dec. 8. 13:46
 4/28 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem, hogy nincsenek csodák. Ha felturbózod az immunrendszered bármivel, sokkal jobb eséllyel gyógyulhatsz meg.
2011. dec. 8. 13:48
 5/28 anonim ***** válasza:

Annyiban vagyok érintett,hogy táplálékkiegészítőkkel foglalkozom,és rengeteg tapasztalatot hallok(ami minden reklámnál hitelesebb)a COD-tól is meggyógyultak már:nos érdekes megfigyelni,hogy mindenkire másként hathat ugyanaz a termék,és bevallom a macskakarom májfunkció zavarát okozó hatásáról eddig én nem tudtam,utánanézve sem találom.Biztos,hogy ettől a gyógynövénytől változott a májérték?(Nem szedtél egyéb gyógyszert vagy kiegészítőt?)

Akárhogy van,tény,hogy a gyógynövények szedését sem szabad túlzásba vinni,illetve szünetet kell beiktatni a szedésük közben.Még mindig nem találom az összetevőjét ennek a teának...

2011. dec. 8. 16:59
 6/28 anonim ***** válasza:
Egyébként pont a napokban mélyedtem bele jobban a Gerson-ajánlotta kávébeöntés témájába,javaslom utánanézni a neten,egészségeseknek megelőzésképpen(tudom,kevesen fogadják meg,hiszen nem túl vonzó a kivitelezése)betegeknek pedig azonnali enyhülés elérésére.(A Gerson-terápiában naponta többször alkalmazzák).
2011. dec. 8. 17:03
 7/28 anonim ***** válasza:
45%
A gyógynövények, a vitaminok és más természetes hatóanyagú táplálékkiegészítők, amikor először alkalmazzuk őket, akkor beindítanak a szervezetben egy erős méregtelenítést. Ez azért történik, mert mielőtt ezeket alkalmaztuk volna, sajnos eléggé egészségtelenül táplálkoztunk, a mai világ élelmiszereit fogyasztottuk, amelyek köztudottan tele vannak műanyagokkal, mérgekkel. Ezeknek a számunkra terhet jelentő anyagoknak a kiürítéséhez vitaminokra, növényi alkotórészekre, és különféle enzimekre van szükségünk, ezek hiányában a káros anyagok felhalmozódnak a testünkben, nem tudunk tőlük megszabadulni. Amikor elkezdünk foglalkozni az egészségünkkel, akkor magunkhoz veszünk természetes anyagokat, amelyek segítségével elkezdenek kipucolódni belőlünk a méreganyagok. Ennek a folyamatnak lehetnek átmenetileg kellemetlen hatásai is, többek közt fejfájás, hasmenés, erősebb izzadás, pattanások, bőrtünetek, és akár még a máj mérhető értékei is megváltozhatnak, de ettől nem szabadna megijedni, mivel ez egy rövid, átmeneti állapot. Pár naptól kb. egy-két hétig fordulnak elő ezek a kellemetlenségek, de utána viszont olyanmérvű jó közérzet lesz úrrá rajtunk, amit előtte nem éreztünk. Több energia, jobb közérzet.
2011. dec. 8. 19:39
 8/28 anonim ***** válasza:
73%

Kóklerség a COD tea:

[link]

A Gerson-terápia hatásosságára természetesen nincs bizonyíték, hogy finoman fogalmazzak:

[link]

2011. dec. 10. 01:59
 9/28 anonim ***** válasza:
61%
Kedves utolsó válaszoló,felmérést készítettél a Gerson-terápiában gyógyultakról,vagy honnan vagy ennyire biztos a dolgodban?A Gersont idehaza viszonylag kevesen ismerik(bár meglepő módon egyre többen). Maga a terápia bizonyos elkötelezettséget és főleg kitartást kíván,sokan ezért egyszerűen bele sem vágnak.Én személyesen is ismerek olyan embert,akiről véletlenül tudtam meg,hogy a Gerson terápiát követte(ráadásul önmagától,otthon)és két év alatt kigyógyult a rákból.Természetesen ennek a módszernek is külföldön van inkább visszhangja,ami nem csoda a lassan nyíló értelmünket látva.A rokonaim közül,akik a hagyományos utat választották,mikor megjelent a rák a szervezetükben ma egy sem él.A munkám során rengeteg rákos emberrel találkozom,hallgatom a tapasztalataikat:nem össze-vissza beszélek.Mindenki gyógyuljon úgy,ahogy neki elfogadható,de ne szóljunk le élből olyan természetes gyógymódokat,amiben nem mélyedtünk el.
2011. dec. 10. 18:29
 10/28 anonim ***** válasza:
46%

Sárkányfűárus... elég kókler vagy te is. Használj kávébeöntést, ha neked lesz bajod. Ne oltsd le a hagyományos orvoslás híveit. Egyébként addig nem tudsz érdemben hozzászólni, amíg nem leszel rákos te is...

Én már túléltem, te is túlélnéd a kávébeöntéseddel??

2011. dec. 10. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!