Lehet-e igazság a Dávid dr. Előadásaiban? Van-e alternatív gyógymód a rák leküzdésében?
Igen intenzíven beszél a COD csodatea hatásáról, a megemelt C vitamin beviteléről, mint alternatív gyógyeszközökről - szemben a besurgázással és a kemoval?
Vajon igaza van?
Annyiban vagyok érintett,hogy táplálékkiegészítőkkel foglalkozom,és rengeteg tapasztalatot hallok(ami minden reklámnál hitelesebb)a COD-tól is meggyógyultak már:nos érdekes megfigyelni,hogy mindenkire másként hathat ugyanaz a termék,és bevallom a macskakarom májfunkció zavarát okozó hatásáról eddig én nem tudtam,utánanézve sem találom.Biztos,hogy ettől a gyógynövénytől változott a májérték?(Nem szedtél egyéb gyógyszert vagy kiegészítőt?)
Akárhogy van,tény,hogy a gyógynövények szedését sem szabad túlzásba vinni,illetve szünetet kell beiktatni a szedésük közben.Még mindig nem találom az összetevőjét ennek a teának...
Sárkányfűárus... elég kókler vagy te is. Használj kávébeöntést, ha neked lesz bajod. Ne oltsd le a hagyományos orvoslás híveit. Egyébként addig nem tudsz érdemben hozzászólni, amíg nem leszel rákos te is...
Én már túléltem, te is túlélnéd a kávébeöntéseddel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!