Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen nyugtatót ajánlanátok?...

Milyen nyugtatót ajánlanátok? 17 éves srác vagyok idáig nem nyúltam semmi ilyenhez de most már úgy érzem muszáj lesz.

Figyelt kérdés

Családi problémákkal küzdök alkoholista apukám és nem bírom már az állandó szidást ordibálást trágár csúnya kifejezések sorozatát amivel engem illet.

Mostanába néha hajnali 2-3 óráig sem bírok aludni az idegesség feszültség miatt. Néha szívemnél is elkezd szúrni egy picit nem tudom hogy ez lehetséges e?

Szeretnék ebben segítséget kérni nem szeretnék nagyon erős nyugtatót csak egy lazábbat viszont nem olyat ami kb. semmit sem ér.. Mostanába párszor kéz remegést is észre vettem. Sajnos nem bírom már így tovább... Mellesleg egy egészet rontottam tavaly óta mert nincs idegem a tanuláshoz sem főleg mostanában..

2011. jan. 7. 15:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mennyi az a rövid idő? Egyébként a legjobb a citromfű, macskagyökér, galagonya teakeverék. Leforrázod és hagyod a forró vízben ázni 10 percig. Patikait vegyél, az jó minőségű. Erős teát csinálj, de a citromfűből kevesebb kell, mert nagyobb mennyiségben frissít.
2011. jan. 7. 16:33
 12/17 anonim ***** válasza:

"Kedves" előzők!

A kérdező gyógyszert kérdezett nem gyógyfüveket. Egy cipőben járunk, bár nekem szorongásos panaszaim vannak. Énis 17 vok. Én régen napi 4 mg xanaxot szedtem, de gyengült. Ezért fél éve átváltottam rivotrilra. Ha elmész orvoshoz, biztos ír valamilyen nyugtatót. De a legjobb ha felkeresel egy pszichiátert. Ott akár kaphatsz antidepresszánst is, Rexetint, Zoloftot, Aurorixet stb.. Na, ha háziorvoshoz elmész és beszámolsz az idegességről, stb.. szerintem tuti elküld valahova. De ha nem ír fewl nyugtatót, akkor Alkohol. Az rovosok is elismerik hogy idáig nem tudtak annál hatásosabb szorongásoldót létrehozni mint az etanol. Úgyhogy ennyi. Vagy menj el poatikáűba és kérj 100 darabos frontint. Ha szerencséd van, akkor kiadják neked vény nélkül is. De a legjobb ha mindent erl akarsz kerülni, elmész a piacra ott vehetsz százával dilibogyókat. Altatót is árulnak. Szal ezt tudom ajánlanii

Sok sikert és gyógyulást

2011. jan. 7. 18:12
 13/17 anonim ***** válasza:

előző vok..

Am. miért nem mész nevelési tanácsadóhoz? Megkéred anyukád h. irasson be. Ingyenes pszichológus 45 percet foglalkozik veled.. ha szerencsés avgy akkor hetente, ha sokan vannak kéthetent lehet beszélgetni vele.

2011. jan. 7. 18:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Sőt akár már meg is próbálhatná a heroint, vagy az ópiumot, mert azok tuti hatásosak... talán azt is osztogatnak a piacon...Ja, hogy mi lesz 5 10 év múlva? Óh ki ne szarja le..!
2011. jan. 7. 18:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Én ajánlottam a Valerianát, aminek a macskagyökér a hatóanyaga. Iszonyatosan büdös, én nem javasolnám teának inni. A citromfűtea is nyugtató hatású, de az annyira gyenge, hogy pici gyerekeknek is szokták főzni, ha nem alszanak jól. A Valeriana drazsé, ezért a bevonattól nem érződik a szaga. Viszont nem szokik hozzá a szervezet, mint például a Xanaxhoz, aminél időről időre emelni kell az adagolást.
2011. jan. 7. 18:42
 16/17 anonim ***** válasza:
A teák keverve hatékonyak nem külön-külön! Van valeriana drazsé is, de szerintem a tea hatékonyabb.
2011. jan. 7. 18:48
 17/17 A kérdező kommentje:

Már elnézést de nagyon eltértünk a kérdésemtől..

Nem szeretnék semmi féle kábitószert még ki sem próbálni...

Ezeket az erős nyugtatókat sem szeretném használni maximum egy közepeset...

Hogy mennyi időn belül azt nemtudom 1-2 hónapon belül..

2011. jan. 7. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!