Nagy felelőtlenség lenne itt gyógyszereket ajánlgatni.
2009. okt. 1. 10:48
2/11 anonim válasza:
NEM! Ki tudja, hogy mire kellene neked. A nyugtatók elég veszélyes készítmények, gyorsan függő lehet miattuk valaki, pont ezért nem lehet csak úgy kapni. Ha alvászavarod van, idegeskedsz, annak lehet az oka vmi betegség is. Indulj a körzetidhez!
2009. okt. 1. 10:53
3/11 anonim válasza:
Hm, én is nehezen alszom és sokszor tiszta ideg vagyok. Én most olvastam, hogy állítólag a citromfű tea az nagyon jó ilyesmire, ki fogom próbálni, ajánlom neked is, gyógyszereket meg felejtsd el, azokkal csak tönkreteszed magad!
22/F
2009. okt. 1. 11:42
4/11 anonim válasza:
hát én kipróbáltam az összes csodateát, meg vény nélkül kapható bogyót, de semmi sem használt. a marijuana igen, és nem ébredek tőle sz*rul, mint a xanaxtól, vagy ha ittam volna.
2009. okt. 1. 13:40
5/11 A kérdező kommentje:
Nem arra vagyok kíváncsi hogy hova kellene menyjek,meg ilyenek,hanem hogy milyen erős nyugtatók vannak amiket a doki ki is ír?Meg sem lehet kérdezni?Ugyanis szeretnék tapasztalatot gyűjteni,hogy elolvassam mit tud a gyogyszer!Nyugi első!Nem akarok senkit el tenni láb alól!De azzal többet segíttél volna ha írod milyen gyógyszert tudnál ajánlani.
(Amúgy meg a dokim szabin van,máshoz nem megyek,még ahhoz sem aki helyettesíti)Addig miért ne lehetnék okosabb???
2009. okt. 1. 15:31
6/11 anonim válasza:
A kommented olvasva te valóban nagyon ideges vagy! Egyébként azt várod, hogy felsoroljuk az általunk (nem) használt nyugtatókat, altatókat? Gyógyszerekről olvashatsz szerintem az OEP honlapján is. Vannak olyan olydalak, ahol a gyógyszer hatásait, összetevőit is megtalálod. Ezek a gyógyszerek mindenkire máshogy hatnak.
2009. okt. 1. 15:58
7/11 anonim válasza:
Hát...igyál nyugtató teákat.Nagyon erős nyugtatókat csak orvos írhat fel,de azt is csak úgy ha előtte megvizsgál.
Dormicum 15 mg filmtabletta,neten találtam rá...Nagyon erős nyugtató,és is megpróbálom felíratni,mert se xanax,se seduxen,se helex,se ilyen gyógynövényes csodizék nem használnak..Pedig az a három,amit felsoroltam,elvileg erős...A nagy szart,nem használ nekem semmi,próbálj Dormicumot íratni,mondd,hogy egyáltalán nem tudsz aludni,vagy csak nagyon nehezen...Én is ezzel próbálkozok majd,hogy kiírják..
2011. júl. 1. 16:17
10/11 anonim válasza:
Én a mákgubó főzetét ajánlom, nagyszüleink is ezt használták álmatlanságra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!