Mit ajánlanátok erős izzadás ellen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kifejezetten csak a fejemen izzadok,de nagyon.:/
Máshol nem is zavarna,mivel használok dezodort és stifetet is.
De sajnos nem tudom mit tegyek az ellen,hogy ha már futok 5m-t,akkor izzadok mint egy ló.
Az osztálytársaim testnevelés óra végén semmit nem izzadtak,rólam pedig folyik a víz,hajam is tiszta víz.
Mit tehetnék ez ellen?
F/13,5
2011. jún. 6. 16:30
1/4 anonim válasza:
Előfordul az ilyesmi, vannak, akik izzadósabbak. Közben nem nagyon tudsz mit tenni, esetleg néha-néha áttörlöd valami nedvszívó kendővel. Óra után pedig letisztítod az arcodat rendesen, áttörlöd törölközővel a hajadat... Nem tudok értelmesebbet mondani, de tényleg szar lehet. Mindenesetre még mindig jobb, mintha lány lennél, és úgy történne mindez :)
2/4 anonim válasza:
solutio antisudorica
izzadás elleni oldat, patikában lehet kapni. Káros, mert alumíniumos, de nem izzadsz tőle.
3/4 anonim válasza:
solutio antisudorica én is ezt mondom a patikába bemész és kérsz én vagy 2 honapja 300 ft-ért vettem..nem drága és Hatásos!
4/4 anonim válasza:
Futás,tesi előtt ne igyál annyi folyadékot,csak keveset .De utána be kell pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!