Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen nyugtatót ajánlanátok?...

Milyen nyugtatót ajánlanátok? 17 éves srác vagyok idáig nem nyúltam semmi ilyenhez de most már úgy érzem muszáj lesz.

Figyelt kérdés

Családi problémákkal küzdök alkoholista apukám és nem bírom már az állandó szidást ordibálást trágár csúnya kifejezések sorozatát amivel engem illet.

Mostanába néha hajnali 2-3 óráig sem bírok aludni az idegesség feszültség miatt. Néha szívemnél is elkezd szúrni egy picit nem tudom hogy ez lehetséges e?

Szeretnék ebben segítséget kérni nem szeretnék nagyon erős nyugtatót csak egy lazábbat viszont nem olyat ami kb. semmit sem ér.. Mostanába párszor kéz remegést is észre vettem. Sajnos nem bírom már így tovább... Mellesleg egy egészet rontottam tavaly óta mert nincs idegem a tanuláshoz sem főleg mostanában..

2011. jan. 7. 15:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

A vitamin B nagyon jó az idegeknek,erösíti öket.Este segít az elalvásban.Mégsem nyugtató és függö sem leszel töle.

Patikában kérdezz rá!

2011. jan. 7. 15:40
 2/17 anonim ***** válasza:
Valeriana. Vény nélkül kapható, gyógynövény alapú nyugtató. Ha ennyire kivagy, ezt érdemes kipróbálnod, szigorúan betartva az utasítást. Két kamasz gyerekem miatt mindig van itthon. Nem túl erős, de jó, és nem drága. Nincs hozzászokás, de azért nem muszáj rendszeresen szedned. Majd kitapasztalod magadon.
2011. jan. 7. 15:41
 3/17 anonim ***** válasza:
Mennyj el dokihoz és ezt mind mond el!!!
2011. jan. 7. 15:42
 4/17 anonim ***** válasza:
Próbálj elsőnek csak nyugtató hatású teákat, pl citromfű tea, vagy naturland teák közt is van kimondott nyugtató tea, aztán ha nem megy, beszélj orvossal, ő csak jobban tudná, mi való neked :)
2011. jan. 7. 15:43
 5/17 anonim ***** válasza:

Gyermekjólétinek kellene szólnod haladéktalanul! Ez most ijesztő, tudom, de nincs más megoldás, ha még fiatalkorú vagy. A személyiségedet is tönkre fogja tenni és ki adja vissza neked újból?

Szóval iskola, gyermekvédelmi felelősnek egy jelzés menjen, ő majd intézkedik.

2011. jan. 7. 15:44
 6/17 A kérdező kommentje:

Egy barátom egy bizonyos HOVA tablettát ajánlott. Erről nem tud valaki ? Elvileg vény nélkül kapható gyógynövényből és elég hatásos is.. Vélemények ?

Doktorhoz nem igazán mennék el akkor apám is megtudná...

2011. jan. 7. 15:45
 7/17 anonim ***** válasza:
2 éve akár én is kiírhattam volna ezt a kérdést. Ugyan így voltam mint te. Mióta főiskolás vagyok nem kell az alkoholista apámmal élnem, nyugodt vagyok, kipihent ráadásul egy gyönyörű barátnőm is lett. :)
2011. jan. 7. 15:48
 8/17 A kérdező kommentje:
Én is megyek minnél előbb! Nem akarok semmi segélyszolgálathoz fordulni mert úgyis költözök csak addig bírjam ki..
2011. jan. 7. 16:04
 9/17 anonim ***** válasza:

Addig is elköltözhetsz! Van fiataloknak átmeneti otthona, ebben is tud segíteni a gyermekvédelmis. Ha most rászoksz a nyugtatóra, akkor azt fogod megtanulni, hogy a problémákat nem kell megoldani, csak a tüneteket kell elfedni. Emellett a nyugtató olyan, mint a drog, mindig több kell belőle és nehéz lesz leállni. A gyógynövény alapúak meg elég gyengék.

Nincs kihez menni? Nagyszülők, keresztszülők? Mi lesz 18 év után? Semmi sem fog változni! Itt lépni kell!

2011. jan. 7. 16:15
 10/17 A kérdező kommentje:

Rövid időn belül költözök édes anyámmal...

Addig szeretnék csak ilyen "segítséget" használni.

Egyenlőre megelégszem gyógynövény alapúval..

2011. jan. 7. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!