Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ajánlanátok valami nyugtatót...

Ajánlanátok valami nyugtatót éjszakára?

Figyelt kérdés

Lehetőleg homeopátiásat, amitől nyugodtan átaludná az éjszakát a kislányom. Elmult 2 éves. Minimum 2x felsir, forgolodik, rudkapál. Nem fázik, nem éhes. Nappal nyugodtan alszik.

Ja, és nem tul drága, és könnyű beszerezni, vagyis nem kell orvoshoz vinni.

2010. dec. 21. 13:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sedatif PC
2010. dec. 21. 13:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk én orvoshoz vinném azért előtte, biztos ami biztos.
2010. dec. 21. 13:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Vagy a Viburcol kúp.De a gyógyszertárban is segítenek Neked,nem kell dokihoz menni!
2010. dec. 21. 13:50
 4/12 A kérdező kommentje:

Orvosnál már voltunk, azt mondta minde rendben, Viburkolt ajánlott ő is. Kiprobáltuk, de igy is felsir. Kiprobálnék már valami mást is, mert az ilyen nyugtató fürdők meg esti mese, kislámpa éjszakára-dolgok nem jöttek be.

Hátha használt valakinek valami tea, vagy szirup.

Ja, és az elsőnek irnám, hogy a Sedatif PC nekünk nem lenne jo, mert inkább felnőtteknek ajánlják és szopgatni kell.

2010. dec. 21. 13:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Sedatif pc-t nehogy adj neki,még a felnőtteket is meghülyíti!Már bocs a kifejezésért!Próbáld meg a kúpot!
2010. dec. 21. 14:17
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem muszáj szopogatni,vízben is feloldható(ezt csak azért írtam,hogy ezen ne múljon,ha mégis adnád neki)
2010. dec. 21. 14:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem annak idején a gyógyszerész ajánlotta a Sedatif PC-t. Csecsemőnek is lehet adni, csak fel kell oldani vízben....
2010. dec. 21. 17:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Sedatif Pc próbáltam a lányomnál.M´g rosszabb lett az éjszakánk mint elötte.Többet sem adtam neki.
2010. dec. 21. 17:40
 9/12 anonim ***** válasza:

Homeopatia.info.hu

Itt tedd fel a kérdésed és választ kapsz rá orvostól! A Viburcol kúpot nem lehet sokáig alkalmazni!!!

2010. dec. 21. 21:46
 10/12 anonim ***** válasza:

citromfű tea?

Nálunk bevált

2010. dec. 21. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!