Lehetőleg homeopátiásat, amitől nyugodtan átaludná az éjszakát a kislányom. Elmult 2 éves. Minimum 2x felsir, forgolodik, rudkapál. Nem fázik, nem éhes. Nappal nyugodtan alszik.
Ja, és nem tul drága, és könnyű beszerezni, vagyis nem kell orvoshoz vinni.
Mondjuk én orvoshoz vinném azért előtte, biztos ami biztos.
2010. dec. 21. 13:28
3/12 anonim válasza:
Vagy a Viburcol kúp.De a gyógyszertárban is segítenek Neked,nem kell dokihoz menni!
2010. dec. 21. 13:50
4/12 A kérdező kommentje:
Orvosnál már voltunk, azt mondta minde rendben, Viburkolt ajánlott ő is. Kiprobáltuk, de igy is felsir. Kiprobálnék már valami mást is, mert az ilyen nyugtató fürdők meg esti mese, kislámpa éjszakára-dolgok nem jöttek be.
Hátha használt valakinek valami tea, vagy szirup.
Ja, és az elsőnek irnám, hogy a Sedatif PC nekünk nem lenne jo, mert inkább felnőtteknek ajánlják és szopgatni kell.
2010. dec. 21. 13:57
5/12 anonim válasza:
Sedatif pc-t nehogy adj neki,még a felnőtteket is meghülyíti!Már bocs a kifejezésért!Próbáld meg a kúpot!
2010. dec. 21. 14:17
6/12 anonim válasza:
Nem muszáj szopogatni,vízben is feloldható(ezt csak azért írtam,hogy ezen ne múljon,ha mégis adnád neki)
2010. dec. 21. 14:57
7/12 anonim válasza:
Nekem annak idején a gyógyszerész ajánlotta a Sedatif PC-t. Csecsemőnek is lehet adni, csak fel kell oldani vízben....
2010. dec. 21. 17:16
8/12 anonim válasza:
Sedatif Pc próbáltam a lányomnál.M´g rosszabb lett az éjszakánk mint elötte.Többet sem adtam neki.
2010. dec. 21. 17:40
9/12 anonim válasza:
Homeopatia.info.hu
Itt tedd fel a kérdésed és választ kapsz rá orvostól! A Viburcol kúpot nem lehet sokáig alkalmazni!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!