Szeretném fokozatosan elhagyni a nyugtatót. Gyógyszer helyett ajánlanátok valamit ami nagyon nyugtató hatással van az idegekre?
Szia!
Hallottál már a Dr. Edward Bach-féle virágesszencia terápiáról? Én ezzel foglalkozom már négy éve, és szívesen segítek neked.
A módszernek utána tudsz nézni a www.viragterapia.hu oldalon, illetve én is írok róla a honlapomon: www.parlando.mindenkilapja.hu
Szép napot neked!
ParlanDo
Kedves névtelen Valaki, aki sok felkiáltójellel kiabálsz rám! Bántottalak én téged?
Azt, hogy hol tud utánaolvasni, nem reklámnak, csak tájékoztatásnak szántam.
Természetesen tiszteletben tartom a Te véleményed is, én azért merem ajánlani ezt a módszert, mert van már sikerélményem vele ilyen probléma esetén.
Az pedig, hogy mi a drága, szerintem elég szubjektív kategória. És nem is írtam árat, pontosan azért, mert nem reklámozni szeretném magam. Csak tájékoztatni.
Sajnálom, ha neked rossz tapasztalataid vannak a cseppekkel; de nem feltétlenül kell ezt általánosítani.
Kedves Kérdező!
Vannak gyógyszertárban kapható, kimondottan gyógynövény alapú nyugtatók is, amiknek nincs, vagy legalábbis kevesebb a mellékhatása, mint a gyógyszereknek. Ezeket is ki lehet próbálni. Ha érdekel, szívesen leírom, hogy én melyikekről tudok jó tapasztalattal véleményt mondani; de most így hirtelen nem merem megírni, mert félek, valaki ezt is reklámnak minősítené.
Szép napot nektek!
ParlanDo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!