Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy alhatnék többet? Pár éve...

Hogy alhatnék többet? Pár éve csak 4-4,5 órát tudok aludni, elaludni régen is nehezen tudtam, de legalább aludtam, míg úgy-ahogy kialudtam magam, most meg az elalvás se nagyon megy, és idő előtt is ébredek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az alkohol csak az elalvásban segít, de csak ha filmszakadásig iszogatok, aztán ugyanúgy idő előtt ébredek, szóval nem volt érdemes rákapni. Nagy ritkán sikerül vele hat órát aludnom. De iszonyatosan unok inni, viszont altatót sem mernék szedni, van valakinek jó ötlete? Már teljesen szita az agyam, bármit kipróbálnék.

2023. ápr. 15. 17:23
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

@14: lelki okok nálam is lehetnek rendesen, de olyan kiskorom óta vagyok rossz alvó, hogy ez már csak ráadás, attól még persze érdemes vele foglalkozni. Hát, adok még magamnak egy hónapot, aztán ha semmi javulás, lehet, én is altatóra fanyalodom, mert ez így nem olyan élet, amit érdemes is élni, csak ráfüggeni és elhülyülni tőle szintén nem szeretnék, arra ott az alkihol. :D de amúgy komolyan, ha nem jutok borhoz, semmi bajom nélküle, ha viszont az altatót akarnám letenni, még a vigyorgóban kötnék ki az elvonási tünetektől. De teljesen igazad van, a kialvatlanság is rossz.

@15: jó, hogy te szomnológusnál kötöttél ki, a körzeti urvosunk a fülem hallatára küldött pszichiátriára egy ügyfelet, aki altatót akart felíratni, tiszta ötvenes évek. :D

2023. ápr. 21. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!