Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért rángatózok elalvás előtt?

Miért rángatózok elalvás előtt?

Figyelt kérdés
Van mikor csak a lábam rángatózik, de olyan is van, mint amikor újraélesztenek valakit azzal a sokkolós izével, és rángatózik az egész teste, nagyon idegesítő.

2023. ápr. 2. 02:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kimerültség.
2023. ápr. 2. 03:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a Magnézium + B6-ot, én ezt ajánlom:

[link]

1000 mg magnézium-laktátot tartalmaz, ami elég jól felszívódik.

2023. ápr. 2. 06:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Valóban sűrűbbek a rángások mikor ki vagyok merülve, úgyhogy igazad van 1-es. 2-es, most Magnesolovt szedek, de lehet kipróbálom, ezt is.
2023. ápr. 2. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:

A Magnesolvban magnézium-oxid, és magnéziumkarbonát van, amik kevésbé hasznosulnak. Még a karbonát csak-csak, de az oxid olyan, mint a savlekötő.

[link]

2023. ápr. 2. 14:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Erről hallottam, hogy nem hasznosul annyira, én igazából puffadás ellen szedem, lehet hihetetlen, de nekem kizárólag ez vált be puffadás ellen. Véletlenül fedeztem fel, mert nem puffadás ellen vettem, de tényleg nagyon hatásos.
2023. ápr. 2. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!