Hogy alhatnék többet? Pár éve csak 4-4,5 órát tudok aludni, elaludni régen is nehezen tudtam, de legalább aludtam, míg úgy-ahogy kialudtam magam, most meg az elalvás se nagyon megy, és idő előtt is ébredek, mit tegyek?
Először is, ha alkoholista vagy, akkor elvonó!
Ha kitisztultál kaphatsz altatót. Valószínűleg pont a függőséged miatt nem tudsz aludni.
Az alkohol elaludni valóban segít, viszont sokkal rosszabbul alszol tőle, tehát már csak ezért sem éri meg. Butaság volt ahhoz nyúlni.
Akkor inkább már Valeriana.
Nekem egyetlen hatása van: könnyebben elalszom tőle, ha kettőt is fújok belőle akkor az éjszakát is átalszom.
Egyébként ezt a hormont a szervezeted is termeli amikor sötétedik, szóval olyan durva mellékhatásai nem lehetnek.
@3, pacsi, szintén hét éve nyűglődöm.
Nyolc éve étrendet váltottam, minden királyságos volt, fogytam, hogy csodámra jártam, a szél fújta el az évtizede kerülgető öngyi gondolataimat, javult a vérszegénységem, a fehér ínyem kipirosodott, és történetünk szempintjából a fő dolog, hogy valamelyest jobban kezdtem aludni. Eltelt egy év és pár hónap, én pedig rátaláltam közben egy nyerskajás csoportra, toltam a darált marhát, sertésvelőt és kacsamájat nyersen - finomak voltak, csak nagyüzemiek. Az egyik lehetséges ok vmi fertőzés, de nem tudom, ennek hogy járhatnék a végére.
Ezután jött h csak 4,5 órát alszom, visszatért s vérszegénység és hullaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!