Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért ilyen alacsony a pulzusom?

Miért ilyen alacsony a pulzusom?

Figyelt kérdés

Reggel óta alacsony a vérnyomásom és a pulzusom.

Legutóbbi mért adat: 120/59 pulzus: 48

Ez nagyon alacsony?

2022. márc. 15. 21:23
 61/91 anonim ***** válasza:
Pont az utolsó sorra akartam én is rákérdezni.
2022. márc. 18. 23:44
 62/91 anonim ***** válasza:

Én krákogok 15-20 éve. Hurutos köhögésem pár éve van mindig 3-4 hónapig. De most fél éve van, mert mire elmúlna, jön a következő légúti cucc, ami felerősíti egy időre.

Na mindegy.

Nem lennék optimista, hogy alaposan kivizsgálnak Téged, mert már a magán is leterhelt és már ott is egyre slendriánabbak.

Nekem most 110/73 volt a vérnyomásom és 59 a pulzus. Jé, egy normális vérnyomás. 😲

2022. márc. 18. 23:51
 63/91 anonim ***** válasza:
Igen én is szívtam a magánnal , 1.240. 000 - t hagytam ott és csak részben lettem okosabb. Ott is szarnak az emberre sajnos.
2022. márc. 18. 23:54
 64/91 A kérdező kommentje:
Akkor mi lehet a megoldás vajon? Na, mindegy... Kíváncsi leszek az eredményre, mindesetre remélem hogy a inkomplett JTSZB is csak átmeneti volt, és a Bradycardia el tud múlni, hiszen ha csak egy izom erősödéséről van szó, akkor az vissza is tud alakulni.
2022. márc. 19. 00:05
 65/91 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok , a szintén alacsony , pacemakerre váró , jtszb az jobboldali tawara szár blokk , ahozcnem értek de a jobb oldali tudom h sokkal kedvezőbb mint a bal, én igazából amennyire tudom a bradycardia legfejebb akkor ha edzettség váltotta ki , de azt mondtad 1 hónap után megvolt már , sztem annyi idő ehez kevés , én pl már szinte mozogni se merek mert pl megfigyeltem hogy magas pulzusról pl 90- ről állva!! Gyakran leesik 1-2 mp- re 50 re , és ezt érezni nem csak mértem órával , majd összehugyoztam magam hogy 50- el álltam.
2022. márc. 19. 00:34
 66/91 anonim ***** válasza:
Nekem most ébren, de még az ágyban fekve 50-52 körüli, szerintetek?
2022. márc. 19. 08:45
 67/91 anonim ***** válasza:
Nem tudom , nekem már elegem van ebből a rohadt alacsony pulzusból , nekem sose menjen 50-alá , sőt 60alá inkább beültetek egy pacemakert , pedig a hideg kiráz tőle , 36 éves vagyok.
2022. márc. 19. 08:54
 68/91 anonim ***** válasza:
Nekem szívbillentyű-betegséggel és rossz állóképességgel 70 alá se menjen, ilyenkor reggel se.
2022. márc. 19. 08:58
 69/91 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező , hogy vagy most , változás - valami említésre méltó ?
2022. márc. 20. 20:11
 70/91 A kérdező kommentje:
Kicsit emelkedett a pulzusom nyugalmiban. Holnap megyek ultrahangra. Coaxilt is szedek, azóta van néha ilyen csípő érzés a mellkasomban.
2022. márc. 20. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!