Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért ilyen alacsony a pulzusom?

Miért ilyen alacsony a pulzusom?

Figyelt kérdés

Reggel óta alacsony a vérnyomásom és a pulzusom.

Legutóbbi mért adat: 120/59 pulzus: 48

Ez nagyon alacsony?

2022. márc. 15. 21:23
 21/91 A kérdező kommentje:
Ráraktak egy gépre, ami figyelte 8 órán keresztül a pulzusom, és a véroxigén szintem, valamint annak ingadozásait. Ennyi igazából. :D
2022. márc. 18. 00:49
 22/91 anonim ***** válasza:
Ezt kórházban csinálták ,vagy sűrgősségin ?
2022. márc. 18. 07:21
 23/91 anonim ***** válasza:
Kérlwk meséld el részletesen hovaxfordúltál stb , milyen kórház , osztály ? Akár privátba. Köszi. Fontos,lenne.
2022. márc. 18. 07:25
 24/91 anonim ***** válasza:

Azért a kerékpáros futárkodás eléggé intenzív sport. Mármint amiatt, mert egész nap tekersz és ugye nem is sétatempóban.

Én nem is bírnám ezt a munkát, pont emiatt.

Nekem jóval kevesebb sporttal (COVID óta heti 3-4-5 óra, előtte is volt sport, de rendszertelenebbül), 2 szívbillentyű hibájával, romló billentyűkkel és romló pumpafunkcióval, kiskorom óta rossz erőnléttel is előfordul, hogy reggel, még az ágyban fekve 50-55 között van (például ma is), napközben, ha nincs melegem és nyugton ülök, előfordul 60-65 közötti érték, néha 60 alá esik.

Nemcsak okosóra, pulzoximéter is mutatott 60 alattit, sőt, egyszer direkt vérnyomást mértem reggel, azon 51 volt.

Szóval van ilyen.

Én a magamé miatt azért aggódom, de neked nincs ilyen betegsége a szívednek és sokat sportolsz a munkád révén.

2022. márc. 18. 07:50
 25/91 A kérdező kommentje:

#22-23

Bajcsy Zsilinszky Sürgősségi

2022. márc. 18. 09:35
 26/91 A kérdező kommentje:

#24 remélem hogy nincs semmi bajom. Bár akkor lehet nem tudnék ennyit tekerni.:)

Neked jobbulást, és a legjobbakat kívánom.

2022. márc. 18. 09:36
 27/91 anonim ***** válasza:

Hát az én szívbetegségem lassan romlik, javulni műtét nélkül nem fog.

Neked meg nem hinném, hogy gondod van. :)

2022. márc. 18. 09:40
 28/91 A kérdező kommentje:

Remélem neked a legjobbakat azért, és hogy mihamarabb jobban leszel.

Egyébként van rá esély, hogy ha pihenek, akkor elmúlik a sportszív? Hiszen a rendes izomzat is visszabontja magát ha nem edzel. Ezt a kerékpározást végleg abbahagyom, nagyon megijedtem tőle.

2022. márc. 18. 11:23
 29/91 anonim ***** válasza:

Egy erős, egészséges szívtől ijedtél meg?

Én meg a kevés szabadidőmben igyekszem minél többet sportolni, hogy erősödjön a szívem amennyire tud a billentyűgond ellenére.

2022. márc. 18. 11:43
 30/91 anonim ***** válasza:
De most pl nekem is 65-öt mért az óra, de előtte is 70 alattiakat.
2022. márc. 18. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!