Miért ilyen alacsony a pulzusom?
Reggel óta alacsony a vérnyomásom és a pulzusom.
Legutóbbi mért adat: 120/59 pulzus: 48
Ez nagyon alacsony?
Nekem ma reggel 50-55.
Kvázi szívbetegen. Előbb nekem kellene félnem, neked szerintem nincs mitől. :)
köszönöm, én valamiért nem tudtam értelmezni. Egyébként elővettem a régebbi leleteimet, és már 2021.05-hóban meg lett állapítva az EKG-n a Sin. Bradycardia. 43-as pulzussal. Erről senki nem szólt nekem korábban, én meg ugye nem néztem.
Én meg azóta terheltem magam, és akkor még csak 1 hónapja volt ez a munka nekem. Pár hét alatt átáll a szív?
Hát azt kéne valahogy megnézni hogy elötte volt e erre már "hajlamod" mármint a sinus bradycardiára. Lehet egyébként is alacsonyabb a pulzusod nyugalomban.
Én semmit nem sportolok , sőt újabban nem mozgok , csak az alacsony pulzuson aggódom , ez tönkretette az életemet , és nagyon gondoljozom egy pacemakeren, én ezt idegileg nem tzmudom elviselni hogy ébren 50 alatti pukzusom legyen , de ismerek olyat akinek nyugakomban 40 - öt ez nem zavarja
Nem feltétlenül szükséges a pacemaker, van más kezelés is tudtommal.
izoprenalin, vagy atropin kezelés.
Az a bajom, hogy amikor még csak 1 hónapja bringáztam, akkor is 43-as volt az EKG szerint. Kialakulhat ez a jelenség pár hét alatt is?
Nekem csak olyan félelmem van, hogy nehogy egyre lassabb legyen, és megálljon, vagy ilyesmi. Lehet hipohonder vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!