Miért ilyen alacsony a pulzusom?
Reggel óta alacsony a vérnyomásom és a pulzusom.
Legutóbbi mért adat: 120/59 pulzus: 48
Ez nagyon alacsony?
Most látom egy régebbi EKG leleten a következőt: Incomplete Right Bundle Branch Block.
Moderately Abnormal ECG.
Ez mit jelent?
Inkomplett baololdali köteg-ág blokk , nem kell komoly dologtmra gondolni.
Látom te is ezzel vagy ekfoglalva mostanság , akárcsak én 11 ,- hónapja , fogadd meg a tanácsom , hagyd a fenébe , én tudom mitől tartasz, nekem volt óra szerint 37- és letompúltam , ez 2 hónapja volt azóta nem mentem utcára , de a 37 - érték után óra szerint 3 hétalatt álmomban volt 181, ill 190 - szerintem a félelemtől
Ne hagyd abba, szerintem a sporttól van, de ha tényleg attól, akkor csak edzett a szíved. Azért menjetek utána az orvosokkal! Pajzsmirigyed rendben?
Nekem meg 2 szívbillentyűm nem zár jól, visszafolyik némi vér a kamrából a pitvarba. Ez romlik UH szerint is, orvos szerint is.
Eléggé kellemetlen kimenetele lesz és műtét ment életet a végén.
De ennyi, több infóm nincs.
Én is félek, tegnap és ma sírtam is.
Nagyon szurkolok neked tényleg, és tiszta szívemből kívánok minden jót, és mihamarabbi felépülést egészséges életet. A jóisten fogja a kezünket, én mindig így álltam hozzá. Akkor is, amikor myocarditisem volt, és az orvos szerint nem sokon múlt az életem. Utána kivizsgálások után elméletileg hibátlannak nyilvánították a szívem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!