Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért ilyen alacsony a pulzusom?

Miért ilyen alacsony a pulzusom?

Figyelt kérdés

Reggel óta alacsony a vérnyomásom és a pulzusom.

Legutóbbi mért adat: 120/59 pulzus: 48

Ez nagyon alacsony?

2022. márc. 15. 21:23
 41/91 A kérdező kommentje:
Persze, mert hamarabb elfárad. De akkor miért mondta az orvos hogy bradycardia súlyos esetén használnak pacemakert is, de nekem nem fog kelleni, és nem is szeretné hogy kelljen. Ez megrémisztett....
2022. márc. 18. 22:22
 42/91 anonim ***** válasza:
Azt mondtad 2021- 05. hóban tapasztaltad előszőr ? Én áprilisban , de 5 éve már tudtam róla , akkor is voltak alacsonyabb értékek. Én már az oltásra is gyanakszom - bár a fene tudja , áprilisban kaptam.
2022. márc. 18. 22:34
 43/91 A kérdező kommentje:

Most látom egy régebbi EKG leleten a következőt: Incomplete Right Bundle Branch Block.

Moderately Abnormal ECG.

Ez mit jelent?

2022. márc. 18. 22:38
 44/91 anonim ***** válasza:

Inkomplett baololdali köteg-ág blokk , nem kell komoly dologtmra gondolni.

Látom te is ezzel vagy ekfoglalva mostanság , akárcsak én 11 ,- hónapja , fogadd meg a tanácsom , hagyd a fenébe , én tudom mitől tartasz, nekem volt óra szerint 37- és letompúltam , ez 2 hónapja volt azóta nem mentem utcára , de a 37 - érték után óra szerint 3 hétalatt álmomban volt 181, ill 190 - szerintem a félelemtől

2022. márc. 18. 22:44
 45/91 A kérdező kommentje:
És akkor most mi lesz? Nem szeretnék 21 évesen pacemakert, sem semmit. Remélem a doki is azt fogja mondani hogy nem kell. Ha kell abbahagyom a rohadt sportot is, csak ne legyen baj...
2022. márc. 18. 22:49
 46/91 anonim ***** válasza:

Ne hagyd abba, szerintem a sporttól van, de ha tényleg attól, akkor csak edzett a szíved. Azért menjetek utána az orvosokkal! Pajzsmirigyed rendben?

Nekem meg 2 szívbillentyűm nem zár jól, visszafolyik némi vér a kamrából a pitvarba. Ez romlik UH szerint is, orvos szerint is.

Eléggé kellemetlen kimenetele lesz és műtét ment életet a végén.

De ennyi, több infóm nincs.

Én is félek, tegnap és ma sírtam is.

2022. márc. 18. 22:56
 47/91 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog kelleni , de ez összetett , jó lenne tudni h mindig sportos voltál ? Miért vizagálták korábban a szíved ? Szerintem akár maszekba - rakass fel egy 72 órás holtert - az sokkal többet mutat , én is elszarakodtam soj 24/h órással , de én már csak a rohadt pacemakerbexbízok , de félek a beültetéssel járó stressztől , ezért elhalasztottam a műtétet , de már megbántan.
2022. márc. 18. 22:56
 48/91 A kérdező kommentje:
Kisebb-nagyobb megszakításokkal mindig sportoltam 15 éves korom óta. Korábban mellkasi diszkomfort miatt vizsgáltak, éjjelente felébredtem egy mellkasi zuhanó érzetre. Valamint 2019-ben volt myocarditisem.
2022. márc. 18. 22:59
 49/91 A kérdező kommentje:

Nagyon szurkolok neked tényleg, és tiszta szívemből kívánok minden jót, és mihamarabbi felépülést egészséges életet. A jóisten fogja a kezünket, én mindig így álltam hozzá. Akkor is, amikor myocarditisem volt, és az orvos szerint nem sokon múlt az életem. Utána kivizsgálások után elméletileg hibátlannak nyilvánították a szívem.

2022. márc. 18. 23:01
 50/91 anonim ***** válasza:
Az a szívizomgyulladás? Mitől lett?
2022. márc. 18. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!