Undorodom a testemtől. Viszont félek, hogy 'bajom' lesz. Mit tegyek?
vitamint minden nap? Mire?
Ez az anorexia nervosa tipikus tünete. Én 24 évesen voltam anorexiás, elmaradt a havi ciklusom is. Azt mondta a férjem, hogy nem szeretne együtt élni egy csontvázzal, pedig én nem láttam magam vékonynak.
Ne juss el, oda, hogy kórház legyen belőle. Lassan kezdj szépen kis adagokat enni, és hallgass a külvilágra. Nyilván mindenki azt mondja majd, hogy rendben van az alakod.
Szedd össze magad, mert ez elég súlyos állapot. Vagy kezeltesd magad. De tényleg.
Az anorexia kóros étvágytalanságot jelent, nem kóros soványságot.
Undorítónak találod magad, nem akarsz enni...tehát kezdődő anorexiád van. Én a helyedben még most kérnék segítséget, mielőtt teljesen tönkreteszed magad.
Szia!
Április óta 10 kilót fogytam, szépen LASSAN, nem koplalva, csak logikusabban táplálkozva. :P
Ha nem eszel szinte semmit, azzal pont az ellenkező hatást fogod elérni, mert a szervezeted mindent zsírként elraktároz majd, amit megeszel, tartaléküzemmódra kapcsol és nehezebben tudsz majd a jövőben fogyni.
Az ősrégi szabály működik: MOZGÁS (nekem napi sok-sok km séta, de bármi más is lehet)
És reggel egyél, amit megkívánsz, ebédre egyél kevesebbet, ami, egészséges, vacsira pedig éppen egy keveset.
Nekem bejött ez a ritmus. Nem éhezek és fogyok. Sok felesleges üdítőt, cukros teát, csokit, csipszet el kell hagyni, mert ezek a mumusok.
És ha pl. 6 év alatt híztál meg akkor ne hat hét alatt akard leadni, hagyj magadnak időt, és akkor nem jön vissza. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!