Sajnos egy időben szedtem testépítő porokat és felfújt izmaim lettek. Ha csak a tükörbe nézek már undorodom magamtól. Már nagyon bánom amit tettem. Hogyan tudnám leépíteni azt a szart?
Ne idd ezeket a sz@rokat, és fokozatosan ki fog ürülni a szervezetedből! Az edzéseid pedig inkább kardió és szálkásító legyen, ne pedig erősíts!
Egy csomó betegséget csinálnak az ilyen táplálék kiegészítők pl: magasvérnyomás, anyagcsere zavar, autóimmun betegség stb..! Csak sokan nem tudják!!!
már bocs, de ti tiszta hülyék vagytok :D
ha csak felfújt izmaid lennének, ak azok már összementek volna teljesen, a rendes tápkiegek pedig normális cuccok, csak kellő tápanyagokat tartalmaznak, azért lehet velük jól fejlődni.
amit a második válaszoló írt, azon besírtam :D, mérföldkövek vannak a tápkiegek és a doppingok közt, az utóbbi csinál csak számos betegséget, ha nincs mellette orvosi felügyelet. azokat am sem érdemes használni. "kiürül a szervezetedből"? mi a franc? ezek a természetes anyagok már beépültek a szervezetébe, azokat már csak leépíteni lehet, ezek nem gyógyszerek...
de a kérdezőt egyszerűen nem értem, egy nap felkeltél az ágyból, és azt vetted észre, h hirtelen de ki vagy gyúrva? :S
mások rengetet szenvednek, h izmos testük legyen. a csajok direkt buknak az izmos srácokra, és mások általában elismerően tekintenek rájuk, persze a fullra kigyúrtaktól ők is undorodnak, de nem hiszem el, h te csak úgy hipp-hopp arni schwarzenegger lettél.
ha tényleg fogpiszkáló akarsz lenni, ak nyugodtan pusztísd el az eddigi munkádat.
azt a hülye fejeddel eltaláltad, h ha nem eszel, ak az izmaidból pótolja az energiát, emellett a kardióedzés sem rossz ötlet, de ezeket vegyítve igencsak leépíted a szervezeted egészségileg is.
kevés tápanyagtartalmú kajákat egyél, és a kardioedzést csak fokozatosan kezd el, nehogy a tápanyaghiány miatt az első edzésen összeessél.
emellett kis súlyokkal csinálj sok ismétlést, az sűríti az izomrostokat.
am szóljál, ha gyomaendrődi vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!