Csak én undorodom ennyire a nőgyógyásztól?
Mindenhol ugyanúgy vizsgálnak a nőgyógyászok. Mégis milyen anyagból készült valamivel nézzen beléd, ha nem merev, akkor nem éri el a célját. Amúgy, nőhöz is mehetsz, nem csak férfihoz. Egyáltalán nem olyan borzalmas, és inkább bírd ki, minthogy ne járj el rákszűrésre, vagy egyáltalán bármilyen betegséget összeszedj, inkább hálásnak kéne lenned, hogy el tudsz menni vizsgálatra!
18/L
Majd megszokod. Az első előtt sokan vannak így vele, de aztán rájössz, hogy nem olyan vészes. Az én dokim pl. tökjó fej, mindig elbeszélgetünk vizsgálat közben, így nem arra figyelek folyamatosan, hogy bennem turkál:D
De amúgy vannak nőnemű orvosok is. Ha az kevésbé bizarr neked, akkor menj olyanhoz. Én elsőre nőhöz mentem:)
mi a fenének mész férfi nőgyógyászhoz!?????
keressél női nőgyógyit, sokkal kevesebb szóból is érti a gondjaidat, hiszen ő is nő, (a férfi legfeljebb tanulta..)
és legalább nem élvezkedik egy jót esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!