Hogyan kérjek időpontot a nőgyógyásztól?
Már voltam nőgyógyásznál,de eddig mindig anya kérte nekem,de most egyedül akarom intézni.Az jó ha azt mondom,hogy egy időpontot szeretnék xy napra?vagy majd ő mondja meg hogy mikor?Vizsgáim lesznek,amiket nem tudok elhalasztani.Azt meg kell mondanom,hogy miért megyek?
Lassan 1 hete kicsit viszket a puncim,néha úgy érzem mintha égne,és sárgás,halvány barnás,kellemetlen szagú folyásom van.Mi lehet ez?
Még gyereknőgyógyászatra járok.
17/L
Magad mellé készíted a határidőnaplód, a bejelölt vizsganapokkal.
- Jó napot kívánok, XY vagyok, szeretnék vizsgálati időpontot kérni Dr. Akárkihez.
Ekkor az asszisztens mond valami időpontot. Ami neked ha jó, akkor elfogadod, ha nem, akkor:
- Ez az időpont nem megfelelő, esetleg aznap egy későbbi/korábbi időpont/másnapi időpont/... elérhető?
Ekkor megint mond egyet, és megegyeztek, megköszönöd és elköszönsz :)
Bátran, nyugodtan, ez a dolguk többek között, és egyértelmű, hogy nem mindenkinek jó minden időpont, emiatt ne aggódj :)
Köszönöm szépen!:)
Én is vhogy így képzeltem el,csak nem voltam benne biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!