Lassan 3 hete 4-5 órákat tudok csak aludni szorongás miatt, mit tegyek?
Sziasztok,
35 éves férfi vagyok, sajnos egy 6 éves párkapcsolatomnak lett vége egy hónappal ezelőtt, lassan már 3. hete nem tudok többet aludni 4-5 óránál. Egyszerűen kipattan a szemem, jönnek a gondolatok, érzések, és nyugtatóval sem bírok visszaaludni.
2013 óta pánikbetegségre napi 3 x 0.5mg frontint szedek.
Megébredés után hiába veszek be egy + 0.5mg-osnak a felét, egyszerűen nem bírok visszaaludni.
Két napja már sokszor beszédem is megakad, fáradt vagyok, de mégis megébredek mindig 4-5 óra alvás után.
Mi tévő legyek? Remélem nem fogok meghalni, ha még hetekig így menni, vagy nem lesz komolyabb egészségügyi károsodásom.
Már kezd a munkámra is ( Home Officeból végzem ) kihatással lenni a kialvatlanság.
Köszönöm a segítségeteket!
Ma tudok menni a háziorvoshoz este. 3 órát tudtam aludni, szakaszokban 1 óra után megébredve átlagban...
Ki van már a tököm rendesen.
Remélem, hogy nem valami szervi gond okozza ezt..... :(
Uhh wazz sajnálom...
Hát simàn van sajna, h a szorongástól-rágódástól nem tud aludni az ember, legyen bármennyire is fáradt...
Mi volt a dokinál?
Köszi a választ, egyelőre még nem megy több 5 óra alvásnál, de egyhuzamban ébredés nélkül aludtam legalább már.
Ilyenkor ha megébredek esetleg pár napig próbáljak meg + frontint bevenni rögtön megébredés után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!