Ki mit tapasztalt escitalopram hatóanyagú gyógyszer adag emelésekor? 5 napja,2,5 mg-ot szedek holnaptól szeretnék 5mg-ot. A normál adag 10 mg csak szépen emelem lassan.
Köszi a hozzászólást.
Igen sok esetben nem válik be.
Én szociális fóbiára szedem.
Én öttel kezdtem az első nap volt hányingerem utána elmúlt. Amúgy azért kapsz mellé nyugtatót (gondolom kaptál) hogy a mellékhatás türhetőbb legyen hiába kezded olyan pici adaggal úgyis érezni fogod az emelésnél.
Amúgy nekem az elején bevált szociális fóbiára most már sajnos hatástalan. Sok sikert a gyógyszerhez remélem neked beválik!
Szia!
Ezeket a váltásokat 2,5-ről 5-re 7,5-re megéreztem, az első napokban 2 szer volt hányingerem, fejfájás többször, érdekes, hogy a 10-mg ot nem éreztem meg annyira..
És azért már "sok" idő eltelt de semmi olyan kirívó mellékhatást nem tapasztaltam.
Sokszor beveszem és semmi mellékhatást nem érzek. Néha fejfájás.
A pozitív hatásait viszont érzem.
Már nincs ez a heves szívdobogás. Ennek nagyon örülök. És a kézremegés is eltűnt, enni is tudok másokkal.
A nyakizom tik vagy akaratlan mozgás viszont annyira még nem csillapodott.
De olvastam, hogy 3 hónap szedési idő után fejti ki igazán a hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!