Lassan 3 hete 4-5 órákat tudok csak aludni szorongás miatt, mit tegyek?
Sziasztok,
35 éves férfi vagyok, sajnos egy 6 éves párkapcsolatomnak lett vége egy hónappal ezelőtt, lassan már 3. hete nem tudok többet aludni 4-5 óránál. Egyszerűen kipattan a szemem, jönnek a gondolatok, érzések, és nyugtatóval sem bírok visszaaludni.
2013 óta pánikbetegségre napi 3 x 0.5mg frontint szedek.
Megébredés után hiába veszek be egy + 0.5mg-osnak a felét, egyszerűen nem bírok visszaaludni.
Két napja már sokszor beszédem is megakad, fáradt vagyok, de mégis megébredek mindig 4-5 óra alvás után.
Mi tévő legyek? Remélem nem fogok meghalni, ha még hetekig így menni, vagy nem lesz komolyabb egészségügyi károsodásom.
Már kezd a munkámra is ( Home Officeból végzem ) kihatással lenni a kialvatlanság.
Köszönöm a segítségeteket!
Köszönöm a hozzászólásokat! :)
1-es válaszoló, tb alapon pszichiáterhez csak március elejére van időpontom sajnos.
3: Telefonon kérdezd akkor, és gyógyszerészt is kérdezhetsz.
Addig vegyél Nervenpflege tablettát, DM-ben a legolcsóbb talán, és alvás előtt vegyél be párat. Nyugtató teával is próbálkozhatsz, nyugtató fürdő, esetleg melatonin, az gyógyszertárban van.
Lehet meg kellene próbálnom egy melatonin kiegészítőt? Úgy tudom az viszont képes lehet szívritmus zavart is okozni.
Ha még 2-3 hétig ilyen 4 órákat aludnék átlagban lehetnek komolyabb egészségügyi gondjaim? Gondolom ennyitől még nem fogok meghalni.
Meghalni nem fogsz, de produktivan dolgozni se, az biztos.
A nervenpflege tenyleg jó, ill. ha nem segít, a hàziorvossal is tudsz beszélni gyógyszer -ügyben. Szinte biztos vagyok abban, h alvászavarra ő is írhat gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!