Már lassan szétesek mentálisan, nem tudom mit csináljak magammal, kérlek dobjatok valami tanácsot (? ).
Ne agyalj! Én akkor voltam ilyen, amikor "túl sok időm volt magamra". Értsd úgy, hogy jut időm gondolkodni, agyalni hogy milyen szar nekem (pedig nem az, és neked sem!). Ezért keresek mindig olyan munkát/elfoglaltságot, ami kellőképp lefoglalja a gondolataimat. Az hogy van tennivaló és dolgom, motivál. Nagyon sokat segít.
Az is valószínű, hogy nem jó helyen vagy, ez nem a te utad. Szerettél volna egyetemre menni, vagy mások szerették volna? Azon a szakon vagy, ami érdekel? Mert ha így lenne, ez adna erőt. Keress olyan dolgokat, ami igazol téged, ha valami sikerül az ad ám önbizalmat.
Felkereshetnél egy pszichológust, félrértések végett olyan ember is járhat akinek "semmi baja", csak ő segítene feltárni miből adódnak a negatív gondolataid és így te is egyenesbe jöhetsz.
Kitartás! :)
Szerencsére a depresszió gyógyítható.
Jelentkezz be egy pszichológushoz még ma és kezdj el jobban lenni már holnap.
Tudom, hogy nem könnyű pszichológushoz fordulni. Nekem sem volt az. 15 év pánikbetegség, de ma már jól vagyok. 3 éve volt az utolsó pánikrohamom. Szóval azt tanácsolom, hogy kérj hatékony segítséget még ma.
Legjobbakat
Szia! Én is hasonló cipőben járok . Szerintem túl sok sebet “kaptam “ már kisgyermek koromtól kezdve , ezért tudat alatt bezárkóztam, zárkózott lettem, hogy ne tudjak szerezni még több sebet . Nagyobb társaságban frusztrálva , szorongva érzem magam , ez megnyilvánul a testtartásomon, a tekintetemben, és legtöbbször nem is tudom hogy álljak , hova tegyem a kezeimet és hasonlók. Ha tehetem elkerülöm az ilyen nagyobb társaságokat , de ha ez nem lehetséges , akkor szívem szerint minél előbb el akarok jönni onnan.
Azt hallottam, hogy el lapra le kell írni hogy ki bántott meg és mivel , egészen kisbaba kortól kezdve . ( pl. Apa beszologatás) Aztán hangosan ki kell mondani , hogy pl apa megbocsájtok neked, hogy mindig beszólogattál. Úgy tudom , hogy ez a módszer már rengeteg embernek segített , és ennek hatására számos lelki seb betud gyógyulni, idővel . Így az is lehet , hogy pl magabiztosabb leszel. Én még ezt nem próbáltam , de tervben van. Szerintem egy próbát megér , hatha segít ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!