Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Csak szerintem gáz ez vagy...

Csak szerintem gáz ez vagy felfújom?

Figyelt kérdés
2 hete ott felejtettük a férjem sapkáját a tesójánál, nem mentünk érte de nem is gondoltuk hogy neki adjuk. Erre ma azt látom Facebookon hogy rajta a fején. Munkás sapkának használja. Ez szerintem nagyon gáz, de mondjátok légyszíves ha én tolom túl a dolgokat, párom azt mondta őt nem érdekli, de én másképp gondolom, ha az ő felesége itt hagyná a pulóverét nem venném fel, pozolni meg még úgysem tudnám.
2018. nov. 4. 13:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
17%
Csak nem besértődtél hisztis kérdezőcske? Látom lepontozgatni tudod azt aki nem tapsikol a rinyálásodhoz.
2018. nov. 4. 16:01
 22/25 anonim ***** válasza:
50%
Nő vagyok, de azt mondom: isten mentsen meg a kérdező féle nőktől, akik családi balhét csinálnának még egy hülye sapkából is...
2018. nov. 4. 16:03
 23/25 anonim ***** válasza:
67%
Ki a francot érdekel? Egy sapka, nem korona
2018. nov. 4. 16:53
 24/25 anonim ***** válasza:
34%

"ez alap lenne, hogy fog kelleni attól mert ott felejtettük"

Ott HAGYTÁTOK, ha fontos, hogyan feledkeztek meg róla?

.

Tudod, a lesz@rt, a lesz@ró közül a legbüdösebb az, aki keveri a sz@rt!

Férjed sapkája, férjed testvérénél (sógorodnál), és mégis te háborogsz. Férjed nem veszekszik testvérével, ám te azt szeretnéd, hogy tegye?

2018. nov. 4. 17:42
 25/25 anonim ***** válasza:

Gáznak elég gáz, de te is felfújod.

A férjed leszarja, vesz másik sapkát, ezzel a kérdés le van tudva.

2018. nov. 5. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!