Felfújom az ügyet? Semmilyen ünnepre nem vesz nekem a testvérem semmit . De nekem ez rosszul esik .
"...Neki is volt.és pofája megkérdeni,hogy nem vettem semmit..."
Na ilyenkor kell azt mondani, hogy "Dehogy nem vettem neked, hiszen a testvérem vagy! Ott találod az én ajándékom mellett amit idén, tavaly és tavalyelőtt kaptam tőled. Csak keresd meg" (itt esetleg egy barátságos kacsintással megajándékozhatod)
Nekem is ezt csinálja bátyám.
35 éves lúzer, senkinek sem vesz semmit, minden karácsonykor nyávog, hogy minek ez az ünnep, de ajándék bontáskor ott tolong a fa mellett, és elvárja a jó drága ajándékokat.
Én tavaly neki egy 600 ftos tusfürdőt vettem :D álljon már meg a menet! Ő még fel se köszönt a szülinapomon, és mikor látta, hogy anya parfümöt kap tőlem a szülinapjára, azt mondja: ő is azt szeretne. :D Nevetséges. SOHA nem kaptam tőle még ajándékot! SOHA! De senki, soha. De ő elvárja. Pf
# 6
:D
Mintha az én bátyámat "látnám". Szánalmasak. Nem is az, hogy nekem nem ad ajándékot, hanem hogy a szüleinknek- akik imdádják- nem vesz semmit, de közben tartja a markát pénzért.
Kérdező
látod vannak jó páran így, az a baj, hogy az ember nem válogathatja meg a családtagjait.
Mellesleg a feleségének kellene szorgalmazni,hogy vegyen ajándékot a szüleinek, a testvéreinek.Még ha ő saját maga nem is kapna semmit; pláne,ha ő -sőt még a rokonai is- kapnak ajándékot.
A férfiak mindig keresik a feleségük kedvét, biztos,hogy ott van a kutya elásva. Nem kell a nejnek nem engedni, érzi azt a férj, hogy mi tetszene. És azt csinálja.
Lehet, hogy a férfiak soha nem nőnek fel.
Akkor lehet őket úgy is kezelni; kaphat nyugodtan ajándékot, mint a gyerekek, és nem kell várni tőle semmit, mint a gyerekektől. Hadd örüljön.
"Lehet, hogy a férfiak soha nem nőnek fel.
Akkor lehet őket úgy is kezelni; kaphat nyugodtan ajándékot, mint a gyerekek, és nem kell várni tőle semmit, mint a gyerekektől. Hadd örüljön."
Persze, mindig mentsük fel ezzel a férfiakat, "ösztönlények", "nem nőttek fel". Ez rájuk nézve is sértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!