Csak szerintem gáz ez vagy felfújom?
Figyelt kérdés
2 hete ott felejtettük a férjem sapkáját a tesójánál, nem mentünk érte de nem is gondoltuk hogy neki adjuk. Erre ma azt látom Facebookon hogy rajta a fején. Munkás sapkának használja. Ez szerintem nagyon gáz, de mondjátok légyszíves ha én tolom túl a dolgokat, párom azt mondta őt nem érdekli, de én másképp gondolom, ha az ő felesége itt hagyná a pulóverét nem venném fel, pozolni meg még úgysem tudnám.2018. nov. 4. 13:19
12/25 A kérdező kommentje:
Itthon vettük észre akkor hogy nincs sapka, rá írtunk egyből hogy ott maradt e, írta igen. Jó gondoltuk majd ha megyünk meglesz. Ilyen sapkája sem volt, és alapból sem hordott soha baseball sapkát. Párom hétvégente jön haza, a másfél nap alatt sajnos nem volt időnk, ha a büdös zoknija maradt volna ott azt is felvenné!!?? Kicsinyes vagy sem ez szerintem gáz. De szerencsére vannak az oldalon is akik ugyanezt gondolják.
2018. nov. 4. 14:38
13/25 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem hogy benned alapból van ellenzés a sógorod felé. A párod mit szól ehhez, hisz az ő cucca nem tudom hogy miért te kattogsz ezen és nem ő
14/25 anonim válasza:
Szerintem is gáz. De így, hogy a férjed azt mondja, õt nem érdekli, kár ezen kattognod. Csak felesleges feszültséget keltenél vmi miatt ami nem is érdekli a párodat. Lépj túl rajta.
15/25 anonim válasza:
"rá írtunk egyből hogy ott maradt e, írta igen"
Eddig OKÉ, de azt is írtátok, hogy tegye félre, mert legközelebb el akarjátok hozni?
16/25 anonim válasza:
"Kicsinyes vagy sem,szerintem gáz." - jó megértettük. Ahhoz képest a férjedet nem zavarta,akkor neked miért muszáj azért is ezen pattognod. Szerintem te vagy a gáz.
17/25 anonim válasza:
Nem akadnék ki miatta nagyon, de szerintem igazad van, mert ez tényleg taplóság. Nem használjuk mások cuccait csak úgy a tudtuk vagy engedélyük nélkül, mert bunkóság. Szerintem ez egy alap dolog. Mi még szűk családi körben sem csinálunk ilyeneket, hogy pl. más ruháját használjuk kérdezés nélkül. Nekem sem tetszene. Azt meg nem is értem, hogy miért fontos, hogy rögtön szóltatok-e vagy sem... Egyrészt a saját ruháimat felismerem és tudom, hogy mim van vagy mim nincsen. Ha pedig mégsem vagyok benne biztos, akkor félreteszem és majd rákérdezek, hogy kié, de nem kezdem el rögtön használni, hogy "hmmm, akkor biztos ez is az enyém". Másrészt pedig ha látom és tudom, hogy valaki ott felejtette nálam valamilyen cuccát, akkor nem kezdem el használni, hanem szólok neki és félreteszem. Persze, ha otthon rájössz, hogy elhagytad valamidet, akkor érdemes szólni, hogy pl. nem maradt-e ott és tegyék félre stb., de nehogy már könyörögni kelljen azért, hogy visszakaphasd a saját holmidat.
18/25 A kérdező kommentje:
Szólni hogy legyenek szívesek félretenni mert még használni szeretné???? Ez vicces, nem tudom hanyas hozzászóló írta de ez alap lenne, hogy fog kelleni attól mert ott felejtettük, nem pedig neki ajándékoztuk. Ez kicsit vicces volt ezen jót mosolyogtam 😆
2018. nov. 4. 15:23
19/25 anonim válasza:
Ti voltatok a hanyagok.És igen, felfújod. A férjedet nem érdekli, te meg ezen kattogsz a gyakorin... Basszus, az csak egy hülye sapka. Ha fontos lenne, már elhoztátok volna. Persze kötözködni jó ürügy. Inkább a sógorod írhatott volna, hogy ott hagytátok a cuccotokat, de csesztek hetekig érte menni, meddig kerülgesse?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!