2 hete ott felejtettük a férjem sapkáját a tesójánál, nem mentünk érte de nem is gondoltuk hogy neki adjuk. Erre ma azt látom Facebookon hogy rajta a fején. Munkás sapkának használja. Ez szerintem nagyon gáz, de mondjátok légyszíves ha én tolom túl a dolgokat, párom azt mondta őt nem érdekli, de én másképp gondolom, ha az ő felesége itt hagyná a pulóverét nem venném fel, pozolni meg még úgysem tudnám.
Szerintem nem fújod fel....legalábbis én is úgy gondolom,hogy gáz,ha velem történne hasonló,nekem sem tetszene.
2018. nov. 4. 13:26
3/25 anonim válasza:
Szólni kell neki. Nem fujod fel egyáltalán.
Hogy kerestetek a sapkát.
Én egyszer az egyénnek vevarasoltam egy csomó , nem olcsó vans cuccot karácsonyra. Másnap látom a bátyja abban vágja a fát....szóltunk neki. Húzta is a száját de szólni kell.
2018. nov. 4. 13:33
4/25 anonim válasza:
Exemnek*
2018. nov. 4. 13:33
5/25 anonim válasza:
Bunkosag ugyan, de egy sapka olyan piti dolog, hogy ebből nem csinálnék balhét.
2018. nov. 4. 13:41
6/25 anonim válasza:
Ha valaki nálam felejt bármit, nem kezdem el kérdezés nélkül használni. Max olyan fordult elő, hogy az itt felejtett ernyővel átszaladtam a szomszédba. Eszembe se jutna a tesóm nálam felejtett sapkáját itthon rendszeresíteni.
2018. nov. 4. 13:41
7/25 anonim válasza:
Ha annyira hiányzott volna a sapka, 2 hét alatt simán lehetett volna dobni neki egy sms-t, hogy figyelj Laci, tedd már valahová előre azt a sapkát, ha legközelebb megyünk, ne felejtsük el megint. Lehet neki is van olyan sapkája, vagy nem is figyelte, mert nem foglalkozik nyomorult sapkákkal.
Amúgy semmi közöd hozzá. A férjedé, majd ő lerendezi a testvérével. De úgy látom ő nem olyan kicsinyes, mint te.
2018. nov. 4. 13:49
8/25 anonim válasza:
Ki tudja lehet hogy azt hitte hogy az övé. Azért emiatt nem veszekednék senkivel.
2018. nov. 4. 13:56
9/25 anonim válasza:
Ird a pozolos posztja ala, hogy vazze sogor megtalaltad a sapkam, mennyit kerestem, na majd megyek erte. Addig is vigyazz ra, kozi!
Valami ilyesmi humorossal megoldanam.
Amugy gaz, de vannak csaladok ahol elfogadott hogy siman folveszik mas ruhajat. Nekem a mostohagyerekem kerdezes nelkul.benyul a szekrenyembe es hordja a dolgaim. Utolag szokta mondani nem banom? Akkor meg mit mondjak de mert az enyem...de ot igy nevelte az anyja. Engem meg nem.
2018. nov. 4. 14:14
10/25 anonim válasza:
De odaszóltaltok nekik hogy ott maradt, légyszi tegyétek félre nehogy elkeveredjen? Erről nem írtál semmit. Ha igen akkor gáz. Ha nem akkor fejfújod, 2 hétig nem kerestétek, nem szóltaltok ő meg lehet nem tudta hogy a férjedé, így már késő ezen pattogni. Bár én sem hordanék olyan cuccot amit csak úgy találtam valahol és nem az enyém, de sokan lenyúlják így a dolgokat, szerintem kár ezen így felhúzni magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!