Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan erhetem el, hogy egy...

Hogyan erhetem el, hogy egy befogadott lannyal joba legyek?

Figyelt kérdés
Szoval, befogadtunk egy 15 eves kislanyt. Nagyon kis aranyos, felenk. Tegnap koltozott hozzank, anyaval joba van, ismerik mar egymast. Anya megkert, hogy foglalkozzak vele, hogy erezze ugy mintha lenne egy testvére. Eddig rendbe van a dolog. En is orulok neki, regota szerettem volna egy lany kistesot. De en mar huszeves vagyok. Dolgozok, suliba jarok, es baratom van. Kb semmennyi szabadidom nincsen, kiveve vasarnap. 15 eves kislanyt, bulizni vagy koktelozni nem fogok elvinni. Mit tudnek kitalalni? Gondoltam elviszem,egy ilyen csajos programra. Spaba vagy, ebedelni. Ti minek orultetek volna 15 evesen? Vagy mit szeretettek volna csinalni a noveretekkel? Az anyagi dolgok nem kerdes igazabol. Szoval halmozzatok el otletekkel.
2018. szept. 5. 12:18
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
53%
Azért egy erdélyi tanyáról Pestre bekerülni...Minnél több szabadban levő programot javaslok. Azért elég nagy változás.
2018. szept. 5. 19:12
 32/38 anonim ***** válasza:

Hidd el, baromi szerencsés lány, hogy egy ilyen báttya lett!!

PS: Ha ebédelni mentek családosan, ajánlom az egyik Trófea éttermet. Befizettek X összeget és (ha jol emlékszem, ebben nem vagyok biztos) 2 óráig azt és annyit esztek, amennyit akartok, és nagyon finom a kaja! Ahol mi voltunk, ott tengeri herkentyűtől kezdve a sushin át az Eszterházy sütiig minden van!

Üdv: 16/L :)

2018. szept. 5. 21:44
 33/38 anonim ***** válasza:
Mozi, Meki, cukrászda, vásárlás, manikűr...
2018. szept. 5. 21:53
 34/38 anonim ***** válasza:
Maga a téma erősen elgondolkoztatott.Nagyon értékelem amit anyukád csinált.Ahogy ehhez hozzá állsz,plusz pont,nem is tudom mit mondjak erre :) Akármi is lesz,ez a kiscsaj csak örülhet hogy hozzátok került ,sok sikert.
2018. szept. 6. 00:17
 35/38 A kérdező kommentje:
Koszonjuk szépen, egesz gyorsan feloldodott. Metrozni meg nem mer, ezert mar nem kocsival megyek erte hanem egyutt metrozunk. Halistennek szeret velem lenni, es suli utan mindig megyünk valahova ebedelni, kavezni. Peobalok sok idot vele tolteni, lett egy baratnoje is. Anya mostmar teljesen olyan vele mint velem volt 15 evesen. Magantanar, sport, es sok figyelem. Szivesen olvasnek meg tanacsokat, olyantol akinek van huga, es nagyon joba vannak:)
2018. szept. 7. 19:30
 36/38 anonim válasza:
Szia! Csak most olvastam a kérdésedet, de érdekelne hogy mi történt azóta.
2018. nov. 2. 00:15
 37/38 A kérdező kommentje:
Sajnos nem olyan jo a tortenet folytatasa mint vartuk. Megismerkedett egy fiuval, aki miatt log a kolibol, illetve hetvegente haza se jon. Kitalaltak, hogy a fiuhoz akar koltozni, de befog jarni az iskolaba. Anya nem engedte meg, ezert meg inkabb elkezdett lazadni. Az en kapcsolatom nem a legjobb vele. Angolbol illetve matekbol kellett neki segíteni. Hiaba probaltam, leszarta. Anya kivette a kollegiumbol, hetvegente a fiu johet hozza. De amig nem javulnak a jegyei, o nem mehet sehova. Rossz tini korszaknak tudjuk be egyenlore. Anya velem is megbirkozott, gondolom vele is megfog.
2019. febr. 25. 15:46
 38/38 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hajrá nektek!
2019. febr. 26. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!