Normális, ha a barátnőm befogadott egy iraki srácot és szinte ő tartja el?
A párom követségen dolgozik és egy iraki kollégája egy hónapja meghalt. A fia, akinek az anyja magyar, vele élt, mert az anya elhagyta őket. A srác 18 éves, itt jár gimnáziumba Pesten és még nincs keresete. A barátnőm mivel jó barátságban volt a férfival, a srácnak felajánlotta, hogy nála lakjon, amíg nem rendeződnek a dolgok vagy nem tud kollégiumba menni. Csak hogy ő is tartja el, a srácnak csak annyi pénze van, amennyit a nagyszülők küldenek neki. Kaját, rezsit a barátnőm fizet. Olyan, mintha hirtelen kapott volna egy kamasz gyereket. Szerintem túl nagy dolgot vállalt be és bevallom őszintén, nekem sem kényelmes így, eléggé hozzá kell alkalmazkodni azóta, bár nem élünk együtt, de mindig arra kell alapozni, hogy ő itt van-e vagy se, tanul, vagy akármi. A barátnőm még egy csecsemővel sem tudna megbirkózni, ezért is látom, hogy rosszul megy ez a felelősségvállalás. Nem tudom, hogy meddig akarja ezt, mert már ott tartunk, hogy a telet is itt tölti. Nem vagyok kegyetlen, de nekem ez sokszor nem fér bele, mert már a kapcsolatunk is rámegy. Mit tehetnék?
33/F
Egy idegen országban élő fiú anyátlanul apátlanul... én a fiú pártját fogom. Én is segítenék rajta.
Bocs, de szerintem itt te vagy az önző.
Önző vagy,ne várd hogy sajnáljunk hogy nem tudsz akkor szexelni amikor kedved tartja.
És amiket irsz a barátnődről...remélhetőleg rájön milyen vagy
Még tanul a srác, hagyja ott középiskolát a feltehetően utolsó évében és legyen önellátó?
Senki sem kényszerítette a barátnődet, hogy fogadja be.
Persze hogy rosszul viseli.Tini még. Tudta a barátnőd mit vállalt.
barátnőd hány éves?
Ti miről beszéltek?? A kérdező egyáltalán nem önző! Csak félti a kapcsolatát és azzal együtt a saját kis életét.
A fiúnak csak az apja halt meg! Van anyja, menjen hozzá! Ott vannak a nagyszülők is! Vagy minden kolléga fogadja be a fiút egy hétre. Dolgoznak annyian egy követségen, hogy így simán kihúzza év végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!