Mennyi idő után érezted azt, hogy a párod családja befogadott és családtagnak tekint?
Talán. Idővel. Sok év múltán. Ha majd anyósod meglátja, hogy mégsem hagytad el a fiát egy diplomás pasiért, apósod rájön hogy a gyerekek mellett is megfelelően vezeted a háztartást és ha a sógorod is megtapasztalja, hogy a külső nem minden... Majd akkor. Talán. De még ez sem biztos.
Egyet kell értenem a vőlegényeddel, ne foglalkozz velük, Te csak ővele foglalkozz, hogy őt boldoggá tedd és nektek kettőtöknek megfeleljen az életetek, nem pedig másoknak.
Engem például néhány hónap után úgy gondolom hogy elfogadtak és megszerettek, pedig szerintem az én férjem is találhatott volna nálam szebbet, jobbat, okosabbat, de hát én kellettem neki, mert én teszem boldoggá. :)
Sok boldogságot nektek és tényleg próbálj meg nem törődni a véleményükkel!
Nálunk fél évbe telt.
Azóta tegezem is őket.
Idő és türelem. Mi 6 éve vagyunk együtt. Még mindig csókolommal köszönök nekik, nem ajánlották fel a tegezést. Mióta megszületett a kisfiúnk, és látják, hogy milyen boldogan és szépen élünk hármasban, illetve hogy neveljük/foglalkozunk a gyermekkel, azóta kezdem érezni, hogy nemhogy kedvelenek, de talán szeretnek is. Mindenesetre elismernek. Ezelőtt 1 évvel ez nem így volt: nem nagyon beszéltek velem, ugyan nem húzták a szájukat, amikor ott voltunk náluk vagy ők nálunk nagy ritkán, de nem is pusziltuk meg egymást. Kölcsönösen nem kedveltük egymást. Ma már az másképp van, a gyermekkel együtt apa nélkül is felmegyünk hozzájuk, nagyon örülnek nekünk, sokszor beszélünk telefonon, és másoktól is hallom vissza, hogy elismerően beszélnek rólam (főleg a gyereknevelés terén).
Szóval kellett egy gyerek hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!